Corvin Rajzisklola logoKÉPZÉSEINK

DESIGNER FELNŐTTKÉPZÉS

ANIMÁCIÓ/MOZGÓKÉP

GRAFIKA BRAND DESIGN

GRAFIKA ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKA WEB DESIGN

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS

RAJZ & FESTÉSZET

TINI RAJZI ELŐKÉSZÍTŐ

RÖVIDKURZUSOK

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK

MŰVÉSZETTÖRTÉNET

AKTUÁLIS

RÓLUNK

KAPCSOLAT

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

ANIMÁCIÓ / MOZGÓKÉP

TOVÁBBKÉPEZNÉD MAGAD?
BONTAKOZZ KI A MOZGÓKÉP TERÜLETÉN!

Korunk sajátossága, hogy a vizuális tartalom, kiváltképp a mozgókép egyre nagyobb szerephez jut, így egyre több kreatív designerre van szükség. Célunk, hogy a mozgóképes tartalomfejlesztés területein professzionális képzést nyújtsunk, hogy végzett hallgatóink a filmes produkciók előkészítési, fejlesztési folyamataiban sokoldalúan hasznosítható tudást szerezzenek

AZ ANIMÁCIÓ FELNŐTTKÉPZÉS CÉLJA

Képzésünkön hallgatóink a rajzi technikáktól indulva, az animációs szakma eszközein át, mint a képregény, storyboard, karakter tervezés, forgatókönyvírás, figuramozgatás, látványtervezés, vágás, utómunkák, kialakítják egyéni stílusukat, személyes vizuális hangvételüket. …

…A folyamatos konzultációkkal kísért projektfeladatok megoldásának köszönhetően, az elméleti tudás megszerzése mellett a digitális kivitelezésben is gyakorlott tervezőkké fejlődhetnek. A képzés végén mindenki szakképzettséget szerezhet, összeállíthatja versenyképes portfólióját, elkészítheti kisfilmjét, mellyel bátran pályázhat animációs stúdiók által hirdetett munkákra, résztvehet filmes produkciókban, illetve sikerrel felvételizhet külföldi és magyar egyetemekre.

MIÉRT ITT KÉSZÜLJ A FELVÉTELIRE?

Iskolánk legnagyobb erőssége a magas színvonalú rajzoktatás. A látvány utáni rajzi és festészeti alapok elsajátítása a képzőművészet és a design alapköve. Itt sajátíthatod el akompozíciós ismeseteket, a vizuális kommunikáció technikáit, lehetőségeit, hogy magabiztos designer vagy képzőművész lehess. 

Felvételi előkészítőinken és felnőttképzéseinken a művészeti egyetemekre készülő fiatalokat is segítjük olyan szakmai tudás, tájékozottság és tervezési készség megszerzésében, mely szilárd alapokat képez a sikeres egyetemi felvételihez és a későbbi tervezői pályához. Hallgatóink minden évben szép eredménnyel nyernek felvételt hazai és nemzetközi egyetemek MA és BA művészeti szakirányaira. (MOME, MKE, MET, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton, Hochschule-Pforzheim)

A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

Az első évben alapszintű szakmai tudásra lehet szert tenni. A gyakorlati feladatok során, diákjaink különböző vizuális történetmesélési metódusokat, 2D digitális szoftverekkel ismerkednek meg, több, rövidebb kísérleti film elkészítésével, megtanulják az animációs technikákat, a  karakter tervezést, a figura mozgatását, a látvány megtervezését…

…A második évben hallgatóink az első év ismereteit tovább bővítik egy teljes film elkészítésének minden technikai részletének megtanulásával, a dramaturgia, forgatókönyv írástól az utómunkákig, a 3D-s animációs program megismerésével már komolyabb, térbeli animációs filmet készíthenek. A tervezői gondolkodás elsajátítása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi alapok, grafikai és színes technikák magas szintű fejlesztésére is. A képzés heti 3 alkalom elfoglaltságot jelent. Az esti, szombati tanóráknak köszönhetően designerképzésünk munka és egyetem mellett is végezhető.

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb legyél mint pályatársaid?
Igaz, hogy nagyon magasak a Corvinban az elvárások, viszont diákjaink már az első három félévben megismerik, és használni tudják az animációs technikák teljes eszköztárát, így lehetőség van másodévben teljes kisfilm elkészítésére, piacképes portfólió összeállítására…

Diákjainkat pályáztatjuk hazai és nemzetközi megmérettetéseken, munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, hogy ezzel segítsük őket pályájukon.

KIKET VÁRUNK?

Várunk olyan kreatív felnőtteket, pályamódosítókat, akik a mozgóképes tartalomfejlesztés területein szeretnének hivatásos alkotókká válni, komoly érdeklődést mutatnak a filmes produkciók előkészítési, fejlesztési folyamatában…

…A magas színvonalú szaktudás átadása mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a művészpályára készülő fiatalok külföldi és magyar design egyetemek BA és MA (Mome, Metu) felvételi elvárásainak is sikeresen megfeleljenek. Nagymultú művészeti iskolánk a magas színvonalú rajzoktatásnak köszönhetően ezen a téren is hatalmas gyakorlattal rendelkezik.

KIKET VÁRUNK?

Várunk olyan kreatív felnőtteket, pályamódosítókat, akik a mozgóképes tartalomfejlesztés területein szeretnének hivatásos alkotókká válni, komoly érdeklődést mutatnak a filmes produkciók előkészítési, fejlesztési folyamatában…

…A magas színvonalú szaktudás átadása mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a művészpályára készülő fiatalok külföldi és magyar design egyetemek BA és MA (Mome, Metu) felvételi elvárásainak is sikeresen megfeleljenek. Nagymultú művészeti iskolánk a magas színvonalú rajzoktatásnak köszönhetően ezen a téren is hatalmas gyakorlattal rendelkezik.

MIT AD A DESIGNERKÉPZÉS?

2021 szeptemberétől iskolánk engedélyezett felőttképzési intézményként működik,
nyilvántartásba vételi számunk: E/2020/000405.
2021 ősztől Mozgókép/animáció képzésünk kétéves engedély alapján folytatott felnőttképzés lesz…

…Végzett, tanúsítvánnyal rendelkező diákjaink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek. /képző iparművészeti munkatárs/ Mozgókép- Animáció/ A tanusítvány megszerzésének feltételei: a képzés alatt kiadott feladatok vizsgaértékű megoldása modulonként, és a tanórák 75%-án való részvétel. A képzés alatt minden résztvevő összeállítja versenyképes designer portfólióját és elkészíti bemutatkozó kisfilmjét, mely a szakmai munkák elnyerése mellett sikeres egyetemi Ba és Ma felvételire is alkalmas.

OKTATÓK

Szremkó Bettina

animációs tervező

Turai Balázs

animációs filmrendező

Bogó Krisztina

animációs
illusztrációs tervező

Gulyás Lilla

anmációs tervező

Sipos Barbara

festőművész

Kis Róka Csaba

festőművész

Győrffy László

képzőművész

Szentesi Balázs

animációs tervező

ANIMÁCIÓS TANTÁRGYAK

Kompozíció         Stílusgyakorlatok         Koncepcionálás         Tervezésmódszertan         Karaktertervezés         Képregény         Storyboard         Szaktörténet         Plánozás         Dramaturgia         Forgatókönyvírás         Kihúzás         Figuramozgatás         Snittelés         Animatik         Hang         Vágás         Brainstorming         Látványtervezés         Kompozitálás         Portfólió építés         Selfpromotion         Photoshop         Illustrator          InDesign         Tv-Paint         AnimeStudio         PremierPro         AfterEffects         Flash         3D         Mozgatás         Utómunka         Rajz         Színelmélet         Művészettörténet

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

2 év/ 902 óra, képzési csoportot a jelentkezési oldalon tudtok választani.

2X3 óra szakirányú tervezés, digitális ismeretek
heti 1x 4 óra rajz, stílusgyakorlatok
júniusban tömbösített művészettörténet, szaktörténet
A képzés kezdete: 2021. szeptember 12-i hét

KÉPZÉSI DÍJ:

69 000 ft előleg + 200 000 ft/ félév
(a két év összesen: 938 000 ft)

KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGEK:
Early bird kedvezménnyel:
429 000 ft / év
(tehát 40 000 ft kedvezményt kaphatsz évente, ha pozitív elbírálás után az előleget és a teljes éves díjat téríted, májusban)
Egyösszegű éves fizetéssel:
69 000 ft előleg + 380 000 ft/ év,(tehát 20 000 ft kedvezményt kaphatsz évnte, ha pozitív elbírálás után az előleget, szeptember 1.-ig az éves képzési díjat téríted)

Corvin kedvezmény:
10 000 Ft ( ha legalább 6 hónapig a Corvin Rajziskola bármely képzésén részt vettél)

DIÁKHITEL:
A felnőttképzésben résztvevők diákhitelt tudnak igényelni, akár kamatmentesen.
https://diakhitel.hu/kepzesihitel/

Jelentkezni tudsz:
2022. március 15.- május 10.
Az esetlegesen felszabaduló helyekre: szeptember 1-ig lehet jelentkezni.

A képzésre felvételizni szükséges.
Felvételi jelentkezésedet a lenti gombra kattintva teheted meg, itt töltheted fel a -felvételi elbíráláshoz szükséges munkáidat (5 db látvány után készült rajzot és bármilyen eszközzel készült kreatív munkát, vázlatot, fotót jpg vagy pdf formátumban)
kitöltheted a jelentkezési lapot
-választhatsz képzési csoportot
-a felvételi eljárás díját, 6350 ft-ot is itt tudod kifizetni a bankkártyáddal.

A CORVIN

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design 
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.