fbpx
Corvin Rajzisklola logoKÉPZÉSEINK

DESIGNER FELNŐTTKÉPZÉS

ANIMÁCIÓ/MOZGÓKÉP

GRAFIKA BRAND DESIGN

GRAFIKA ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKA WEB DESIGN

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS

RAJZ & FESTÉSZET

TINI RAJZI ELŐKÉSZÍTŐ

NYÁRI KÉPZÉSEK

AKVARELL FESTÉSZET

ÁLLATI GRAFIKÁK

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKAI TECHNIKÁK

KARAKTERTERVEZÉS

KÉPREGÉNY

KÖNYVKÖTÉSZET

MESEILLUSZTRÁCIÓ

OLAJFESTÉSZET

PASZTELLKRÉTA

POP-UP KÖNYV

VEGYES TECHNIKÁK

KALLIGRÁFIA

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK

TEXTIL / DIVAT

ÉPÍTŐMŰVÉSZ

MŰVÉSZETTÖRTÉNET

KIBESZÉLŐ

RÓLUNK

KAPCSOLAT

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

PARTNEREINK

TINI RAJZI ALAPOZÓ

NEM SZERETIK A SULIBAN HA FIRKÁLSZ AZ ÓRÁN?
NÁLUNK KIRAJZOLHATOD MAGAD!

Rajzalkalmaink célja a rajzi alapok gyakorlása, megszilárdítása és a rajzkészség fejlesztése a kockától az anatómiáig, majd a különböző technikák megismerése illetve a
kreativitás fejlesztése a művészet különböző területein.

Elmúltál 13 és szeretnél nyáron is fejlődi?
Akkor nézz körül nyári képzéseink között!

MI A CÉLUNK?

Kezdő résztvevőink először a “kockológia” segítségével sajátítják el a perspektivikus ábrázolást majd kipróbálhatnak különböző fekete-fehér és színes technikákat. A haladók anatómia tudásra is szert tesznek a koponya tanulmányozásával…

…Csoportjainkba bármely szintű rajztudással becsatlakozhatsz, hiszen rajztermeinkben minden résztvevő a számára megfelelő szintű beállítást rajzolja. Ha a “Kisképző” felvételi a célod, ezesetben felnőtt rajzkurzus is ajánlott, mert a portrérajzolás nélkülözhetetlen.

KIKET VÁR A TINI RAJZ?

Szívesen látjuk a művészet iránt érdeklődő, fejlődni vágyó tiniket 10 éves kor felett. Ha konkrét elképzeléseid vannak, például művészeti gimibe szeretnél felvételizni vagy a rajz élvezetéért szeretnéd fejleszteni képességeidet és technikai tudásod, tapasztalt oktatónk biztosan segít elérni a célodat.

KIKET VÁR A TINI RAJZ?

Szívesen látjuk a művészet iránt érdeklődő, fejlődni vágyó tiniket 10 éves kor felett. Ha konkrét elképzeléseid vannak, például művészeti gimibe szeretnél felvételizni vagy a rajz élvezetéért szeretnéd fejleszteni képességeidet és technikai tudásod, tapasztalt oktatónk biztosan segít elérni a célodat.

OKTATÓ

Üveges Móni

képzőművész

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Árak:
Szeptember 9.-től

1 Havi bérlet (4 alkalom): 15 000 ft
2 Havi bérlet (8 alkalom): 28 000 ft
4 Havi bérlet, félév (16 alkalom): 52 000 ft

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ CSOPORTJAINKHOZ?
Két lehetőséged van a rajz oktatásra való jelentkezésre:
Személyesen be tudsz iratkozni iskolánk új címén (1111 Budapest, Vak Bottyán u. 3., Fsz 3., bal oldali kertkapunál tudsz csöngetni)  nyitvatartási időben (hétfő-péntek: 14:00-18:00) Az iskolában csak készpénzzel tudsz fizetni!
Online, új regisztrációs rendszerünk segítségével iratkozhatsz be. A jelentkezést ezen az oldalon alul a “Jelenetkezés” gombra kattintva tudod majd elindítani, ami átirányít majd a Foglalj bármit oldalra. Ezen az oldalon tudsz majd csoportot, időpontot, bérletvásárlási lehetőségeket választani, és ezen a felületen tudod a tandíjat is bankkártyával kifizetni. Ez a felület webshophoz hasonlóan működik: ki tudod választani hány alakalmas bérletet
szeretnél, melyik hónapra, és ezeket egyenként a kosárba tudod rakni. Az esetleges kedvezményeket a rendszer automatikusan levonja. A rendszer a csoportokat a jelentkezés sorrendjében tölti fel, ezért érdemes időben regisztrálni. Ha valamilyen okbók nem sikerül a regisztráció, kérlek írj nekünk corvinrajziskola@gmail.com címen. A rajzalkalmak csak abban az esetben látogathatók, amennyiben előre bérletet vásároltál, pótlására nem tudunk lehetőséget biztosítani.

Beiratkozás: 
A részvételi díjakat javasoljuk minden hónap 25-ig rendezni, mert a limitált helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük fel (max. 25 fő). 

Számlázás:

Online rendszerünk automatikusan számláz, de az új kormányrendelet értelmében kizárólag csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani. A rajzórákat Kata-s vállalkozás működteti.

Időpont:
Péntek 15.00-16.45 (10-15 év)

Tinicsoport fennmaradó helyeire az év bármely hónapjában be lehet csatlakozni.

Minden szükséges eszközt biztosítunk a gyermekek számára.

 

A CORVIN

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design 
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.