fbpx

DESIGNERKÉPZÉSEK

Szeretnél a kreativitásodból megélni, vagy sikerrel felvételizni művészeti egyetemre?

Nézz körül a szeptemberben induló akkraditált designerképzéseink között!

A designerképzéseink Nyílt Napja már lezajlott, de ha kíváncsi vagy, hogy milyen úton jutsz oda, hogy a kreativitás legyen a hivatásod,  hogy miért olyan sikeresek a Corvinosok, és hogyan tudsz elhelyezkedni a kreatíviparban, akkor nézd meg a Nyílt napon készült videóinkat.

Fennmaradó helyeinkre augusztus 25-ig pályázhatsz.

GRAFIKA / BRAND- ÉS UI UX WEBDESIGNER KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus tanfolyam

Szeretnél valami olyasmivel foglalkozni, ami kreatív, változatos, értékteremtő? Ahol szabadon alkothatsz és magad ura lehetsz? Esetleg ügynökségnél, stúdióban csapatban dolgoznál? Célod az erős alapok megszerzése és professzionális portfólió építése?
Esetleg egy sikeres felvételi design egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

 

GRAFIKA / ILLUSZTRÁCIÓ DESIGNERKÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus tanfolyam

Szárnyaló a fantáziád, a kreativitásod? Jók a manuális skilljeid? Szeretnél egy kézzelfogható, értékteremtő hivatást? Már a képzés alatt szívesen dolgoznál kiadókkal? Esetleg célod, hogy sikerrel felvételizz egy művészeti egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

GRAFIKA / ILLUSZTRÁCIÓ KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus

Jók a manuális skilljeid? Szárnyaló a fantáziád, a kreativitásod? Szeretnél egy kézzelfogható, értékteremtő hivatást? Már a képzés alatt szívesen dolgoznál kiadókkal? Esetleg célod, hogy sikerrel felvételizz egy művészeti egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

Légyszíves regisztrálj, ha a személyes részvételt választod.

MOZGÓKÉP-ÉS ANIMÁCIÓ DESIGNERKÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Mozgókép- animációtervező tanfolyam

Érdekel a mozgóképes tartalomfejlesztés, filmes produkciók előkészítési és fejlesztési folyamatai? Szeretnél hivatásos alkotóvá válni az animáció vagy a concept art, game art területén? Vagy erős alapokat szereznél a művészeti egyetemek felvételijéhez?

Minden esetben Itt a helyed!

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS DESIGNERKÉPZÉS

Szeretnél stabil szakmai alapokat elsajátítani a formatervezés, belsőépítészet területén? Dolgoznál valós design projekteken? Betekintenél a gyártási folyamatokba is? Szeretnél te is egy plasztikus szakterületen hivatásos alkotóvá válni? Vagy célod egy magyar vagy külföldi design egyetem?

Minden esetben itt a helyed!

ONLINE TARTALOMGYÁRTÓ KÉPZÉS

Szeretnél változatos és értékteremtő hivatást? A marketingkommunikáció vizuális oldala foglalkoztat? Megtalálnád magad a magad a social media mindig megújuló, kreatív világában? 

Hatásos vizuális tartalmakat gyártanál? A mozgókép, a grafika, és a fotózás ismereteit is elsajátítanád egy képzés keretében?

Minden esetben itt a helyed!

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS KÉPZÉS

Szeretnél stabil szakmai alapokat elsajátítani a formatervezés, belsőépítészet területén? Dolgoznál valós design projekteken? Betekintenél a gyártási folyamatokba is? Szeretnél te is egy plasztikus szakterületen hivatásos alkotóvá válni? Vagy célod egy magyar vagy külföldi design egyetem?

Minden esetben itt a helyed!

Légyszíves regisztrálj, ha a személyes részvételt választod.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezhetsz: Augusztus 25-ig

A képzésekre felvételizni szükséges a jelentkezési oldalon.

  • töltsd ki légyszíves a jelentkezési lapot
  • töltsd fel az elvárt felvételi anyagot
  • Designer képzések esetében: 8 db kép, 4 db látvány után készült rajz, és 4 db kreatív munka (rajzok, tervek, makettek stb)
  • Online tartalomgyártó képzés esetében: 20-40 másodperces videó anyagot, melyben bemutatkozol, ki vagy, mivel foglalkozol, mi a hobbid, és mik a céljaid.
  • A felvételi eljárás díja: 6350 ft.

Felvételi eredményéről augusztus 27.-ig értesítünk.

A képzésre a regisztráció határideje: szeptember 2.

  • itt kell megadnod adataidat
  • itt fogsz képzési csoportot választani és
  • tandíjfizetési ütemezést
  • a beiratkozáshoz időpontot
  • itt kell térítened vagy 79 000 ft előleget.

Beiratkozások időpontjai: szeptember 9, 10, 11 melyre személyesen várunk Téged!

A képzések szeptember 16-i héten indulnak.

SZEPTEMBERBEN INDULÓ KÉPZÉSEINK

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik munkáidat add be a felvételire, akkor augusztusban foglalhatsz időpontot a Mappamustrára, hozd el a rajzaidat és segítünk kiválogatni.

HALADÓ DESIGNERKÉPZÉS

Van szakképzettséged, de szeretnél még fejlődni? Bővítenéd portfóliódat?

Szeptembertől tudsz jelentkezni haladó, másodéves képzésünkre, a fennmaradó néhány helyre még pályázhatsz 2024. augusztus 15-ig.

Mozgókép/ Animáció:  Péntek 13.30- 16.30 és  szombat 12.45-15.45/ megpályázható helyek száma: 2

Mozgókép/ Animáció: Péntek 17.00- 20 00 és szombat 16.00-19.00/megpályázható helyek száma: 2

Grafika/ Illusztráció: Kedd 10.00-13.00 és 13.30- 16.30/ megpályázható helyek száma: 1

Grafika/ Branddesign: Hétfő 13.30- 16.30 és 17.00- 20.00/ megpályázható helyek száma: 2

Hogyan felvételizz?

Légyszíves állítsd össze a portfóliódat, írj egy motivációs levelet és egy CV-t, és küldd el nekünk a corvinrajziskola@gmail.com email címre. A portfólió alapján felmérjük kompetenciáidat és az eredményről augusztus 25 -ig értesítést küldünk.

A képzés időpontja:

A képzés kezdete: 2024. szeptember 16-i hét

SZERETNÉL FEJLŐDNI?

Ha felvételire készülsz vagy fejleszteni szeretnéd a kreatív készségeid, akkor rövid képzéseinken és rajzóráinkon kipróbálhatod magad. A kurzusokon készült anyagokból felépítheted portfóliód.

KIKET VÁRUNK?

Képzéseinken várjuk magukat továbbképezni, átképezni vágyó felnőtteket, akik komplexebb, professzionális oktatásra, folyamatos korrektúrára vágynak, kreatív iparban szeretnének elhelyezkedni, amihez szakirányú végzettség szükséges. Várjuk a magyar és külföldi design egyetemek BA és MA felvételijére készülő fiatal felnőtteket is. Az esti, szombati, illetve délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzéseink munka és egyetem mellett is végezhetők.

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb legyél, mint pályatársaid?
A Corvinban magasak az elvárások, így diákjaink már az első három félévben megismerik, és használni tudják a szakirányaik teljes eszköztárát, így lehetőség van specializációra, hogy még versenyképesebb tudást szerezzenek. Hallgatóinkat pályáztatjuk és megteremtjük a lehetőségét annak, hogy piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követelményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek. Munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, így támogatjuk elhelyezkedésüket, előremenetelüket. Képzéseink limitált férőhelyesek, a 12-14 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására.

MILYEN SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZHETSZ?

Mozgókép-animációtervező, Művészeti grafikus (emelt óraszámú illusztráció), Művészeti grafikus (emelt óraszámú brand design), Művészeti grafikus (emelt óraszámú UIUX webdesign), Online tartalomgyártó képzésben résztvevőink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek, lehetőség van 0%-os képzési hitel igénylésére.

A Tér- és formatervezés szakunk továbbra is egy éves, magániskolai tanúsítvánnyal, piacképes portfólió elkészítésével zárul. Állami szakképesítést ezen a szakon nem szerezhetsz, ám specializált, versenyképes tudásoddal megállod a helyed freelancerként, vagy a kreatív iparban junior designerként, illetve sikerrel felvételizhetsz magyar, külföldi egyetemek BA, MA design szakirányaira.

KIKTŐL TANULHATSZ?

Iskolánk oktatói szakmájuk iránt elhivatott aktív alkotók, elismert designerek és kreatív szakemberek. A gyakorlati és elméleti órák heti konzultációival segítjük a projektfeladatok eredményes megoldását, hogy minden hallgatónk kihozhassa magából a maximumot.

A CORVIN

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design 
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.