fbpx
Corvin Rajzisklola logoKÉPZÉSEINK

FELNŐTTKÉPZÉSEK

tovább a felnőttképzések oldalára →

ANIMÁCIÓ/MOZGÓKÉP

GRAFIKA BRAND DESIGN

GRAFIKA ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKA WEB DESIGN

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS

ONLINE TARTALOMGYÁRTÓ

TINI RAJZI ELŐKÉSZÍTŐ

RAJZ ÉS FESTÉSZET

tovább a rajz és festészet oldalára →

RAJZ ÉS FESTÉSZET ŐSZTŐL

NYÁRI RAJZ/FESTÉSZET

OLAJFESTÉSZET

AKVARELL FESTÉSZET

PASZTELLKRÉTA

VEGYES TECHNIKÁK

ÁLLATI GRAFIKÁK

MESEILLUSZTRÁCIÓ

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

KÉPREGÉNY

RÖVID KÉPZÉSEK

tovább a rövid képzések oldalára →

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

MESEILLUSZTRÁCIÓ

DESIGN SKETCHING

KÉPREGÉNY

KÖNYVKÖTÉSZET

SAJÁT LOGÓ KÉSZÍTÉSE

GRAFIKAI TECHNIKÁK

KARAKTERTERVEZÉS

POP-UP KÖNYV

KALLIGRÁFIA

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK

tovább a felvételi előkészítők oldalára →

TEXTIL / DIVAT

ÉPÍTŐMŰVÉSZ

MŰVÉSZETTÖRTÉNET

NYÍLT NAP

KIBESZÉLŐ

RÓLUNK

KAPCSOLAT

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

PARTNEREINK

FELNŐTTKÉPZÉSEK

Szeretnél a kreativitásodból megélni, vagy sikerrel felvételizni művészeti egyetemre?

Hogy miért olyan sikeresek a Corvinosok? Kis csoportokban zajlik az oktatás elismert designegek és kreatív szakemberek mentorálasával. Már a képzés alatt piaci szereplőkkel dolgozunk éles projekteken, hogy megtapasztalják a kreatív ipar kihívásait. Az oktatás gyakorlatorientált, portfólió fókuszú.

JELENTKEZZ NYÍLT NAPUNKRA! 

Győződj meg róla személyesen, hogy nálunk a legjobb helyen leszel.
Válaszd ki, hogy melyik szakunk érdekel és gyere el áprilisi nyílt napunkra. Részletekért és jelentkezésért, kattints az alábbi gombra!

GRAFIKA / BRAND- ÉS UI UX WEBDESIGN KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus

Szeretnél valami olyasmivel foglalkozni, ami kreatív, változatos, értékteremtő? Ahol szabadon alkothatsz és magad ura lehetsz? Esetleg ügynökségnél, stúdióban csapatban dolgoznál? Célod az erős alapok megszerzése és professzionális portfólió építése?
Esetleg egy sikeres felvételi design egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

 

GRAFIKA / ILLUSZTRÁCIÓ KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus

Szárnyaló a fantáziád, a kreativitásod? Jók a manuális skilljeid? Szeretnél egy kézzelfogható, értékteremtő hivatást? Már a képzés alatt szívesen dolgoznál kiadókkal? Esetleg célod, hogy sikerrel felvételizz egy művészeti egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

GRAFIKA / ILLUSZTRÁCIÓ KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Művészeti Grafikus

Jók a manuális skilljeid? Szárnyaló a fantáziád, a kreativitásod? Szeretnél egy kézzelfogható, értékteremtő hivatást? Már a képzés alatt szívesen dolgoznál kiadókkal? Esetleg célod, hogy sikerrel felvételizz egy művészeti egyetemre?

Minden esetben itt a helyed!

Légyszíves regisztrálj, ha a személyes részvételt választod.

MOZGÓKÉP- ÉS ANIMÁCIÓTERVEZŐ KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munaktárs / Mozgókép- animációtervező

Érdekel a mozgóképes tartalomfejlesztés, filmes produkciók előkészítési és fejlesztési folyamatai? Szeretnél hivatásos alkotóvá válni az animáció vagy a concept art, game art területén? Vagy erős alapokat szereznél a művészeti egyetemek felvételijéhez?

Minden esetben Itt a helyed!

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS KÉPZÉS

Szeretnél stabil szakmai alapokat elsajátítani a formatervezés, belsőépítészet területén? Dolgoznál valós design projekteken? Betekintenél a gyártási folyamatokba is? Szeretnél te is egy plasztikus szakterületen hivatásos alkotóvá válni? Vagy célod egy magyar vagy külföldi design egyetem?

Minden esetben itt a helyed!

ONLINE TARTALOMGYÁRTÓ KÉPZÉS

Szeretnél változatos és értékteremtő hivatást? A marketingkommunikáció vizuális oldala foglalkoztat? Megtalálnád magad a magad a social media mindig megújuló, kreatív világában? 

Hatásos vizuális tartalmakat gyártanál? A mozgókép, a grafika, és a fotózás ismereteit is elsajátítanád egy képzés keretében?

Minden esetben itt a helyed!

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS KÉPZÉS

Szeretnél stabil szakmai alapokat elsajátítani a formatervezés, belsőépítészet területén? Dolgoznál valós design projekteken? Betekintenél a gyártási folyamatokba is? Szeretnél te is egy plasztikus szakterületen hivatásos alkotóvá válni? Vagy célod egy magyar vagy külföldi design egyetem?

Minden esetben itt a helyed!

Légyszíves regisztrálj, ha a személyes részvételt választod.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

A képzésre felvételizni szükséges.

A képzések 2024. szeptember 16-án indulnak.

A felvételi online zajlik.

A honlap felületén ki fogod tudni tölteni a jelentkezési lapot
és be tudod fizetni a felvételi eljárás díját (6350 Ft) a bankkártyáddal.

HALADÓ DESIGN KÉPZÉS

Szeretnél még fejlődni? Bővítenéd portfóliódat?

Szeptembertől tudsz jelentkezni másodéves képzésünkre, a fennmaradó néhány helyre még pályázhatsz 2024. augusztus 15-ig.

Hogyan felvételizz?

Légyszíves állítsd össze a portfóliódat, írj egy motivációs levelet és egy CV-t, és küldd el nekünk a corvinrajziskola@gmail.com email címre. A portfólió alapján felmérjük kompetenciáidat és az eredményről szeptember 3 -ig értesítést küldünk.

A képzés időpontja:

A képzés kezdete: 2024. szeptember 16-i hét

SZERETNÉL FEJLŐDNI?

Ha felvételire készülsz vagy fejleszteni szeretnéd a kreatív készségeid, akkor rövid képzéseinken és rajzóráinkon kipróbálhatod magad. A kurzusokon készült anyagokból akár a portfóliód és felépítheted.

KIKTŐL TANULHATSZ?

Iskolánk oktatói szakmájuk iránt elhivatott aktív alkotók, elismert designerek és kreatív szakemberek. A gyakorlati és elméleti órák heti konzultációival segítjük a projektfeladatok eredményes megoldását, hogy minden hallgatónk kihozhassa magából a maximumot.

KIKET VÁRUNK?

Képzéseinken várjuk magukat továbbképezni, átképezni vágyó felnőtteket, akik komplexebb, professzionális oktatásra, folyamatos korrektúrára vágynak, kreatív iparban szeretnének elhelyezkedni, amihez szakirányú végzettség szükséges. Várjuk a magyar és külföldi design egyetemek BA és MA felvételijére készülő fiatal felnőtteket is. Az esti, szombati, illetve délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzéseink munka és egyetem mellett is végezhetők.

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb legyél, mint pályatársaid?
A Corvinban magasak az elvárások, az órák tempója feszített, így diákjaink már az első három félévben megismerik, és használni tudják a szakirányaik teljes eszköztárát, így lehetőség van specializációra, hogy még versenyképesebb tudást szerezzenek. Hallgatóinkat pályáztatjuk és próbáljuk megteremteni a lehetőségét annak, hogy piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követelményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek. Munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, így támogatjuk elhelyezkedésüket, előremenetelüket. Képzéseink limitált férőhelyesek, a 12-14 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására. 

MILYEN SZAKKÉPESÍTÉST SZEREZHETSZ?

Mozgókép-animációtervező, Művészeti grafikus (emelt óraszámú illusztráció), Művészeti grafikus (emelt óraszámú brand design), Művészeti grafikus (emelt óraszámú UIUX webdesign), Online tartalomgyártó képzésben résztvevőink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek, lehetőség van 0%-os képzési hitel igénylésére.

A Tér- és formatervezés szakunk továbbra is egy éves, magániskolai tanúsítvánnyal, piacképes portfólió elkészítésével zárul. Állami szakképesítést ezen a szakon nem szerezhetsz, ám specializált, versenyképes tudásoddal megállod a helyed freelancerként, vagy a kreatív iparban junior designerként, illetve sikerrel felvételizhetsz magyar, külföldi egyetemek BA, MA design szakirányaira.

A CORVIN

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design 
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.