fbpx

Partnereink

Miért lesznek a Corvinosok sokkal felkészültebbek mint pályatársaik?
A képzések alatt megteremtjük a lehetőségét annak, hogy hallgatóink piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követel-
ményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek, így a munkaerőpiacon hamar megtalálják helyüket. Nézzük!
Kikkel áll kapcsolatban a Corvin?

rocksuli

Rocksuli

A Rocksuli nemcsak egy zenei oktatási forma, hanem egy közösségerősítő, szociokulturális tevékenységcsoport. Céljuk, hogy a tanítási órák mellett a diákok vegyék igénybe közösségi szolgáltatásokat is. Az oktatás mellett rendszeresen szerveznek különféle eseményeke, koncerteket, táborokat. 2022-től dolgoznak együtt mozgókép / animáció szakos hallgatóinkkal, hogy diákjaink kreativitásukat élesben, videoklipek formájában is kipróbálhassák!

dorko

DORKO

Már 20-as évek óta velünk! Nem tudtad? A Dorko márkanév a Dorogi Gumigyár nevére utal, akik hosszú évekkel ezelőtt az akkor luxuscikknek számító cipők gyártásával kezdtek el foglalkozni. 2003-ban kelt újra szárnyra a brand, azóta küldetésük a művészet és a divat összekötése. Számos művésszel dolgoztak már együtt, most pedig a Corvinosokon a sor!

csodaceruza

Csodaceruza Magazin

Egy friss gyerekeknek szóló magazin, ahol sorra jelennek meg Corvinosaink munkái, illusztráció szakon ez az egyik első szakmai együttműködés, ahol Sándor Csilla, szerkesztő, lapalapító tárt karokkal várja diákjainkat. Egy szuper lehetőség, hiszen minden illusztrátor számára az egyik legnagyobb élmény nyomtatásba kerülni! Diákként publikálni az kivételes lehetőség, ez a portfóliót is nagyban erősíti, növeli a siker esélyét a későbbiekben!

mnyd

MNYD (nyelvészeti diákolimpia)

A Magyar Nyelvészeti Diákolimpia a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpia hazai válogató versenye. A versenyzéshez nincs szükség ezen nyelvek ismeretére, csupán logikus, analitikus gondolkodásra és a nyelvészet iránti érdeklődésre. UI/UX webdesign szakos hallgatókkal együttműködve készül a diákolimpiai új logója és arculata.

mnyd

Dagály Fürdő

A Dagály ma a pesti oldal legnagyobb területű strandfürdője. Külön vonzerő a nyári hónapokban a fürdő nagyméretű parkja, amelynek dús faállományát sajnos a 2015-2017 közötti felújítás során erősen megritkították, erre a problémára kerestek választ diákjaink, árnyékoló szerkezetek képében! Az együttműködés fontos résztvevője még a Német-Magyar Lemezmegmunkáló kft, akik a gyártási és technológiai hátteret szolgáltatják a projekthez.

transpack

CSAOSZ/ Transpack Magazin

Vezető csomagolástechnológiai szaklap, melyben rendszeresen jelennek meg cikkek hallgatónk munkáiról, sikereiről. Nagyon jó lehetőség a grafikus hallgatóink számára, hiszen a magazin olvasóközönség jószerivel kizárólag szakmai közönség, így a megjelenés növeli a munkalehetőségeket!

pagony

Pagony Kiadó

A Pagony Kiadóval együttműködésben diákjaink rendszeresen kipróbálhatják magukat valós szituációban, Kovács Eszter főszerkesztő hoz nekik évről-évre éles feladatokat. A munkafolyamatot prezentációk kísérik, így hallgatóink megtapasztalhatják, hogy milyen elvárásokat támaszt egy kiadó, megérezhetik a saját bőrükön a valós kihívások súlyát, így gyakorolhatják az ilyen helyzetekben való működést.

pagony

Scolar Kiadó

„Nyiss fel egy könyvünket, és meglátod, kik vagyunk! Független, a határokat feszegető könyvművesek, akik hisznek abban, hogy munkájukkal egyszerre vizuális és intellektuális örömet szereznek, többletet adnak hozzá mások életéhez. 1994-ben alapított kiadónkat a pillanatnyi trendek helyett a saját értékrendszerünkön alapuló döntések tették az ország egyik vezető műhelyévé. Termékeink között szépirodalmi kiadványok, gyerekkönyvek és tudományos tankönyvek is találhatók.”

lampion

Lampion Könyvek

A Lampion Könyvek a Centrál Kiadó Csoport legfrissebb társa. Céljuk a vizuális nevelés tudatos fejlesztése és valóban minőségi mesekönyvek kiadása, felelősségteljesen! Főszerkesztője Balázs Eszter, aki hallgatóink számára is rendszeresen hoz feladatot, ami nagyon jó lehetőség “ élesben gyakorolni védőhálóval”!

lampion

Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft. / Lemezdesign

Diákjaink minden évben együttműködnek a céggel, ahol megismerhetik a különféle gyártástechnológiai folyamatokat. Itt módjában áll a hallgatóknak kifejezetten adott technológiára tervezni. Minden évben elkészül 1-2 tárgy, így a teljes tervezési, gyártási folyamatot megtapasztalhatják a résztvevők. A legszerencsésebb portfoliója pedig egy valódi legyártott munkával gazdagodhat, ami a későbbiekben nagy segítség lehet az elhelyezkedésben!

pet kupa

PET-kupa

Versenyt csinálni a tisztaságból? A PET-Kupa küldetése ez! A Tisza tisztaságáért rendezett pet palack gyűjtő esemény és egyben szervezet. Készítettek már dokumentumfilmet, küldetésük fontos, szemléletfejlesztő. Jó példája a “gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! “ elvnek. Hallgatóink az általuk készült újrahsznosított műanyag lemezekből terveznek hasznos tárgyakat.

Karinthy szalon

Karinthy Szalon

Iskolánk szomszédságában található a Karinthy Szalon, ami a 11. került egyik meghatározó kiállítótere, ami kortárs kiállítások mellett a Corvinnal együttműködésben a  művészettörténet kurzusoknak is otthont ad.  Végzőseink  év végi  kiállításait is ebben a tágas térben rendezhetjük.

tranzit café

Tranzit Art Café

Év végi kiállításainknak rendszeresen otthont adó vendéglátóhely a Tranzit. Az egykori buszpályaudvarból kialakított hely a Kosztolányi Dezső térnél igazi kuriózum, megéri betérni.

Nem csak Corvinosok számára, hanem temérdek művész kiállításának adott már helyet. Rendszeresen tartanak workshopokat, jótékonysági rendezvényeket, és ezek szervezésében a Corvin is részt vállal.

gameloft

Gameloft

Gameloft Budapest egy nemzetközi, jól ismert mobilos játéktervező cég budapesti csapata.  A játéktervezésben folyamatosan szükség van a friss gondolatokra, hiszen a piac a folyamatos új impulzusokat megköveteli. Tavaly óta mozgókép/animáció szakos hallgatóink is kipróbálhatják velük, milyen élesben dolgozni, mit az elvárás egy ilyen cégnél  milyen munkaerőre van szükségük. Ezáltal útmutatást kapnak, hogy milyen skilleket érdemes fejleszteniük és hogyan kell összeállítani egy game art-os portfóliót.


A Corvin az alábbi művészellátó üzletekkel áll kapcsolatban, itt bérletes hallgatóink 10% kedvezményben részesülnek.

Művészellátó

A művészkellékek legautentikusabb boltja, ahol minden van a pasztelltől az akrilon át a pitt-krétákig, minden ami a rajzhoz, festészethez, mintázáshoz kell! Nagy márkák és kisebbek! Igazi művész oázis!

Panton

Röviden : Minden, ami papír! Sőt annál is több. Alapvetően reklámtechnikai cég,  ezáltal számos kreatív lap, fólia forgalmazója. Ha ki akarsz próbálni valami érdekes papírt itt kutakodj!

FIÓK Shop

Nem hoztál rajzlapot és nem dipa, amire vágysz? A legközelebbi minőségi papír-és művészkellék bolt a FIÓK, csak pár sarokra van a  sulitól. Érdemes figyelni, rendszeresen hirdetünk közös nyereményjátékokat!

CORVIN

Kisvállalkozás vagy alapítvány vagy? Szeretnél minőségi arculatot? Termékednek szuper csomagolást, weboldalt? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

corvin rajziskola designer tanfolyam oktatás képzés szak szakképzés műveszetoktatás felnőttképzés