fbpx
Corvin Rajzisklola logoKÉPZÉSEINK

DESIGNER FELNŐTTKÉPZÉS

ANIMÁCIÓ/MOZGÓKÉP

GRAFIKA BRAND DESIGN

GRAFIKA ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKA WEB DESIGN

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS

RAJZ & FESTÉSZET

TINI RAJZI ELŐKÉSZÍTŐ

RÖVID KÉPZÉSEK

AKVARELL FESTÉSZET

ÁLLATI GRAFIKÁK

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKAI TECHNIKÁK

KARAKTERTERVEZÉS

KÉPREGÉNY

KÖNYVKÖTÉSZET

MESEILLUSZTRÁCIÓ

OLAJFESTÉSZET

PASZTELLKRÉTA

POP-UP KÖNYV

VEGYES TECHNIKÁK

KALLIGRÁFIA

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK

TEXTIL / DIVAT

ÉPÍTŐMŰVÉSZ

NYÍLTNAP 2022

MŰVÉSZETTÖRTÉNET

KIBESZÉLŐ

RÓLUNK

KAPCSOLAT

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

CORVIN KIBESZÉLŐ

PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ

ÉRDEKESSÉGEK

PÁLYÁZATOK

PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ

corvin-rajziskola-grafikai-tervezes-designer-tanfolyam-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes_arculat100

Grafika a design és a képzőművészet határmesgyéje

A grafika azon különleges kreatív szakmák közé tartozik, ami  célközönségtől, felhasználástól függően rendkívül sokféle lehet. De mik ezek a körülmények? A grafikán belül mi az, ami inkább a képzőművészet -és mi az ami inkább a design területének tekinthető? Mi az, ami valahol a kettő közt lebeg? Kezdjük az elején!

Egyetemeket és piaci szereplőket, designereket kérdeztünk a kreatív szakma ördögéről!

A művészeti – és designer pályákra készülő fiatalok, érdeklődők számára indítottunk egy podcast sorozatot, melyet továbbtanulási útmutatónak szánunk, hogy így segítsük a fiatalokat a döntéshozásban. Eljöttek hozzánk a hazai meghatározó művészeti felsőoktatási intézmények képviselői, akik a felvételikről és képzéseikről meséltek. Beszélgettünk designerkkel, akik a szakmájukba, a szabadúszó-létformába vagy épp az ügynökségi munka rejtelmeibe adtak betekintést. Így az érdeklődők kis ízelítőt kaphatnak a továbbtanulásról, elhelyezkedés lehetőségeiről! Mit tanulhatsz a képzőn? Milyen szakok közül választhatsz? Hogyan zajlik a képzés?  Hogyan lehet sikeres a felvételid? Ezeket a kérdéseket járták körbe az egyetemek képviselői. A beszélgetéseket liveban közvetítettük, de rögzítettük is, ezek közül tudtok most lentebb csemegézni! 

Jó nézelődést!

autótervezés formatervezés járműtervezés tanfolyam-oktatas-kepzes-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes-corvin-rajziskola

AUTÓTERVEZÉS A FORMATERVEZÉS SPECIÁLIS ÁGA

Tudtad? Az autótervezés a tér-és formatervezés egy különleges ága. Ha valakit érdekel a járműtervezés, annak elsőként tér-és formatervező képzés felé kell elindulnia. Magyarországon autótervezést felsőoktatásban a MOME-n  lehet tanulni, ehhez megfelelő alapokat tudunk  biztosítani formatervezés  képzésünkön. Ha mindig is érdekeltek a járművek, autók, jó a térlátásod és érdekelnek a technika vívmányai, akkor az autótervezés a te utad lehet.

corvin-rajziskola-concept-art-aonseptartist-grafika-animáció-kepzes-designer-tanfolyam-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes_slider

CONCEPT ARTIST A FELTÖREKVŐ DESIGN SZAKMA

Napjainkban egyre divatosabb a concept art területe, hiszen életünk digitális része folyamatosan növekszik, eszkalálódik. Rengeteg film és animáció kerül a piacra, tömegek függnek a telefonjaikon különféle játékokat pötyögtetve. Ezek mindegyikének a megálmodásához a concept artistokra van szükség!

Mit takar az a kifejezés, hogy concept artist? Mi az a concept art ? 

corvin-rajziskola-lakberendezo-tanfolyam-kepzes-designer-oktatas-szak-szakkepzes-felnottkepzes

AMIT ÉRDEMES TUDNI, HA LAKBERENDEZŐ TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉVEL KACÉRKODSZ!

Egy lakberendező tanfolyamon a diákok megtanulják első körben, hogy egy ügyféllel hogyan kell jól kommunikálni, hogyan kell az igényeit, kéréseit rögzíteni. Ez a rész különösen fontos, így egy jó lakberendező tanfolyam erre különös hangsúlyt fektet, hiszen a megrendelők általában szimpátia vagy ajánlás alapján választják ki, hogy kire bízzák otthonukat, kulcsszó a bizalom !

corvin-rajziskola-illusztráció-tanfolyam-kepzes-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes

AZ ILLUSZTRÁCIÓ TANFOLYAM A ZSENIÁLIS KÉPI ÁBRÁZOLÁSHOZ VEZETŐ ÚT

Ha szeretnéd kihozni magadból illusztrátorként a legtöbbet, akkor mindenképp fontos egy jó illusztráció tanfolyam elvégzése. Ahhoz, hogy igazán egyedit alkoss szükséges, hogy legyen egy tanárod, mentorod, mert szükséges a visszaigazolás. Az illusztrációban kihívás, hogy az ember megszabaduljon az előképektől, ezt pedig magányosan sokkal nehezebb!

corvin-rajziskola-ui-ux-kepzes-webdesigner-tanfolyam-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes

A UI / UX DESIGN MISZTÉRIUMA

Napjaink dinamikusan fejlődő design ágazata a UI / UX tervezés, ami elengedhetetlen az internetfüggő létformánkban. Ezen a területen dolgozó designerek azok akik ugyan láthatatlanul, de diktálják a tempót, irányítják a trendeket!  A grafikai tervezés egy igen összetett ágazata a UI/UX, így megértése és elsajátítása is különös alaposságot igényel. Ezt a tudást csak igazán minőségi képzéseken érdemes magunkévá tenni, mert minden mindennel szorosan összefügg és csak a legrátermettebb oktatók valóban naprakészek!