Miért pont a Corvin? Mert...
NAPRAKÉSZ
FELADATOK VÁRNAK
Miért pont a Corvin? Mert..
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN DOLGOZHATSZ
Kattints ide
Previous slide
Next slide

TEXTIL / DIVAT ELŐKÉSZÍTŐ

TE IS A LEGMENŐBB DESIGN EGYETEMRE KÉSZÜLSZ? DE NEM SZERETNÉL ÉVEKIG FELVÉTELIZGETNI? AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ! NÉZZ KÖRÜL A CORVINBAN!

A textil/ divat előkészítő célja az egyetemi felvételi elvárásoknak megfelelő, tervezői gondolkodásmód átadása. Az órákon való aktív műhelymunkának köszönhetően diákjaink megismerkednek a tervezés komplex folyamatával, eljutnak a mintatervezéstől, az egyszerű struktúra- és formatanulmányokon keresztül a naprakész textil- és divattervezésig. Célunk, hogy mindenki megszerezze a sikeres felvételihez szükséges skilleket, naprakész design alapokat.

MI VÁRHATÓ A TEXTIL/ DIVAT ELŐKÉSZÍTŐN?

A feladatok során megismerkedek különféle anyagokkal, textilekkel, a szükséges eszközhasználattal és a modellezés alapjaival. Először formatani és színtanulmányokat készítetek, amit aztán tudatosan építhettek be terveitekbe.

Hallgatóink megtanulják a vizuális portfólió elkészítését, összeállítását, amely bemutatja a textil tervezési folyamatot az inspirációtól a kész tervekig. A teljes textil előkészítőt elvégző diákjaink birtokába kerülnek annak az elméleti és gyakorlati alaptudásnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy a felsőbb szinteken sikeresen tudják folytatni tanulmányaikat.

Bővebben

KIKET VÁRUNK A TEXTIL/ DIVAT ELŐKÉSZÍTŐN?

Felvételi előkészítőinkre szívesen várjuk a célirányosan magyar és külföldi design egyetemek BA és MA textil szakos felvételijére készülő pályakezdő fiatalokat. A szombati tanóráknak köszönhetően előkészítőnk középiskola, egyetem és munka mellett is végezhetőek.

Hallgatóink minden évben szép eredményekkel nyernek felvételt hazai és nemzetközi egyetemek BA és MA textil szakirányaira, mint a MOME, METU, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh vagy a Solent-Southampton.

Bővebben

​A TEXTIL ELŐKÉSZÍTŐ FELÉPÍTÉSE

A tananyag a tanév során négy egymásra épülő modul elvégzésével sajátítható el, egy modul 8 alkalom, heti 1X 3 óra. Az év folyamán két alkalommal textil szakirányú és rajzi portfólió építésében külön konzultációval segítjük a felvételizőket.

Textil divat előkészítő- Corvin rajziskola
Textil divat előkészítő- Corvin rajziskola

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

Képzéseink limitált férőhelyesek, a 12-14 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására. A Corvin 30 éves tapasztalattal készíti fel hallgatóit művészeti egyetemekre itthon és külföldön. Magas színvonalú rajzoktatásnak köszönhetően év végére sokoldalú, versenyképes portfóliót állít össze minden hallgatónk.

OKTATÓ

Berecz Vanda

öltözéktervező

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Időtartama: 1 év
 4 modul, modulonként 8 hét, heti 1×3 óra,

szombatonként 12:30-15:30-ig

Ára: 239 000 ft/ év/ 96 óra
A tanfolyam részletben is téríthető, két részletben: 129 000 ft/ 2 modul
modulonként:  79 000 ft/ 1 modul

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 10.

Nyílt nap: szeptember 6. 18.30.

A tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot, válassz képzési csoportot, és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

A felvételi eredményről értesítést küldünk: szeptember 12-én.

Regisztráció határideje: 2023 szeptember 17.

 Pozitív elbírálás után, add meg a szükséges adataidat, válassz időpontot a személyes beiratkozáshoz. Mindezzel egyidőben a rendszeren keresztül tudod téríteni a tandíjat. Amennyiben az adott határidőig nem regisztráltad magad, a várólistára került jelentkezőknek ajánljuk fel helyedet. 

A tanfolyam indul a szeptember 28-án.

Ha a kurzus kezdetéről lemaradtál, modulonként is tudsz csatlakozni, amennyiben lesznek felszabaduló helyek. Ezesetben emailben tudsz jelentkezni:  corvinrajziskola@gmail.com

NYÍLT NAP

Legyél te is ősztől Corvinos! Tudj meg mindent képzéseinkről! Kérdezz oktatóinktól!

Mit tudhatsz meg a Nyílt napon? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Hogyan épülnek fel a képzéseink? Mi mindent tanulhatsz a Corvin előkészítőin? Kik fognak tanítani? Hogyan zajlik a Corvinban az oktatás? Hogyan felvételizhetsz hozzánk?


Miért gyere el a Nyílt napokra?

‌Körülnézhetsz a suliban, beleszagolhatsz a Corvin flowba, kérdezhetsz leendő oktatóidtól, találkozhatsz leendő csoporttársaiddal.


Mi várható?

Szakvezetőink prezentálják az éves tematikát, elmondják, hogy milyen legyen a sikeres felvételihez szükséges portfóliód, végül kérdezhetsz és megmutathatod a munkáidat.

 

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Textil/ Divat előkészítő nyílt nap: szeptember 6. 18.30

SZERETNÉL biztosra menni?

Ha biztos szeretnél lenni a felvételid sikerében, akkor még ajánljuk a rajz és művészettörténet képzéseinket.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.