Miért pont a Corvin? Mert..
PROFI
DESIGNEREK OKTATNAK
Miért pont a Corvin? Mert..
VERSENYKÉPES
PORTFÓLIÓT ÉPÍTHETSZ
Miért pont a Corvin? Mert..
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Miért pont a Corvin? Mert..
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN FEJLŐDHETSZ
Previous slide
Next slide

UIUX DESIGNer KÉPZÉS

Képző- és iparművészeti munkatárs (Művészeti Grafikus) emelt óraszámú webdesign

SZERETNÉL A KREATIVITÁSODBÓL MEGÉLNI? VÁLASSZ ÉRTÉKTEREMTŐ HIVATÁST! BONTAKOZZ KI UIUX DESIGNERKÉNT!

A Corvinban a grafika képzés célzottan a kor igényeihez igazodik. A UXUI designer egyre nagyobb szerephez jut, rohamosan nő a kereslet az új alkalmazások, új online felületek iránt, és azok ütős vizuális megjelenése is előtérbe kerül, így egyre több jól képzett, kreatív szakemberre van szükség. A Művészeti Grafikus képzésünket specializáltuk, annak érdekében, hogy hallgatóink két év alatt versenyképes tudással és portfólióval kerüljenek ki a munkaerőpiacra, vagy az egyetemi felvételire. A Grafika képzés első éve egy átfogó, intenzív alapozó, mely elvégzése után hallgatóink két olyan speciális szakterületen folytathatják tanulmányaikat, mint a Brand design illetve a UX UI Webdesign. Új lehetőség: online csoportot is indítunk.

Hogyan válhatsz jól képzett, keresett UIUX designer szakemberré? Hogy lesz a kreativitás a hivatásod? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Mindent megtudhatsz a Nyílt napon készült videóból!

Fennmaradó helyekre augusztus 25.-ig van lehetőség pályázni.

MI AZ EMELT ÓRASZÁMÚ UIUX DESIGNER KÉPZÉS CÉLJA?

Képzésünk célja, hogy hallgatóink a grafikai alapismeretken túl- mint a logó-, arculat-, brand-, kiadványtervezés- UIUX  webdesign területén szerezzenek piacképes elméleti és gyakorlati ismereteket, megtalálják egyéni stílusukat, és ezen a szakterületen  magasan képzett UIUX designerré tudjanak válni.

A webdesign képzésen nagy hangsúlyt fektetünk a webes szakirányú számítógépes programismeretek oktatására. Megtanulják a webszerkesztés, web üzemeltetés alapjait is, és képessé válnak template alapú rendszerekből is egy weboldal elkészítésére, beüzemelésére. A webdesign képzés folyamatos konzultációkkal kísért projektfeladatai megoldásának köszönhetően, diákjaink gyakorlott grafikai tervezőkké fejlődhetnek.

Képen látható munka csoportos feladat: Füleki-Rázsó Zsófia, Gyöngyösi Dalma, Paszt Kamilla

MIÉRT A CORVIN UIUX DESIGNER
KÉPZÉSÉT VÁLASZD?

Hogyan érjük el, hogy felkészültebb UIUX designer legyél, mint pályatársaid?

Igaz, hogy nagyon magasak a Corvinos UIUX webdesign képzésben az elvárások, viszont grafikus hallgatóink már az első három félévben megismerik, és használni tudják a vizuális kommunikáció teljes eszköztárát. A magas elvárásoknak köszönhetően lehetőség van grafika képzés specializációjára, valóban versenyképes tudás elsajátítására.

A grafika, webdesign képzésben tanuló diákjainkat élő hazai és nemzetközi megmérettetéseken indítjuk, munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken. Az oktatásba piaci szereplőket is bevonunk, hogy tapasztalt designerekként kerüljenek a grafikai pályára.

Képen látható munkát készítette: Üveges Bori

HOGYAN ÉPÜL FEL A UiUX DESIGNER KÉPZÉS?

A Művészeti grafikus képzés első évében alapszintű  szakmai tudásra lehet szert tenni. A gyakorlati feladatok során, diákjaink különböző vizuális tervezői metódusokkal és grafikai szoftverekkel ismerkednek meg. Több, rövidebb kísérleti feladat, mint a piktogram, logó, tipográfia, kalligráfia, kiadvány, plakát, illusztrációs gyakorlatok után komplex termékarculat/ csomagolás kidolgozásával zárul a grafika képzés első éve.
A UIUX design képzés második évében lehetőség van a specializációra, aki a webdesign szakirányt választja, emelt óraszámban tanulhat UIUX webtervezést, ami a vizuális kommunikáció egyik legpiacképesebb, legfrissebb szakterülete.

A konceptuális grafikus tervezői, UIUX designer gondolkodás elsajátítása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a rajzi alapok, grafikai és színes technikák alkalmazásának magas szintű fejlesztésére is.

A webdesign képzés heti 3 alkalom elfoglaltságot jelent. Az esti és a délelőtti tömbösített tanóráknak köszönhetően képzésünk munka és egyetem mellett is végezhető.

 A képen látható munkát készítette: Tóth Emese, jelenleg a MOME hallgatója.

Bővebben

KIKET VÁRUNK A UIUX WEBDESIGN KÉPZÉSÜNKRE?

Várunk olyan kreatív felnőtteket vagy pályamódosítókat, akik a tervezőgrafika területein belül szeretnének hivatásos alkotókká válni. A grafika / uiux webdesign képzésre azokat a jelentkezőket várjuk, akik  komoly érdeklődést mutatnak a UI UX online felületek fejlesztési és grafikai folyamatai iránt.

A webdesign képzés során a magas színvonalú grafikai szaktudás átadása mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a művészi pályára készülő fiatalok külföldi és magyar design egyetemek BA és MA (MOME, METU, MKE) felvételi elvárásainak is sikeresen megfeleljenek.

A webdesign képzés megkezdésének feltétele a középiskolai végzettség / érettségi.

Képen látható munkát készítette: Szabó Viktória

MILYEN KÉPZETTSÉGED LESZ?

Iskolánk engedélyezett felnőttképzési intézményként működik, nyilvántartásba vételi számunk: E/2020/000405. Művészeti Grafikus képzés kétéves engedély alapján folytatott grafikai felnőttképzés emelt óraszánú UIUX webdesignnal. A felnőttképzés sikeres elvégzésével a képző tanúsítványt állít ki, mellyel a képzésben résztvevők akkreditált vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek. A hivatalos vizsgát teljesítve szakképesítést szerezhetnek, mint Képző -és iparművészeti munkatárs (művészeti grafikus)

A grafika képzés alatt minden résztvevőt felkészítünk, összeállítják versenyképes grafikus designer portfóliójukat. Ez az grafikai portfólió a szakmai munkák elnyerése mellett sikeres egyetemi BA. és MA. felvételikre is alkalmas.

Képen látható munkát készítette: Paszt Kamilla

MILYEN ESZKÖZÖKRE LESZ SZÜKSÉGED?

 • Laptop
 • Szoftverek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, After Effects, Adobe XD (a teljes Adobe csomag diák verziója megvásárolható nálunk, kedvezményes áron)
 • Wacom tábla / bármilyen tablet, amin tudtok digitálisan rajzolni
 • Kalligráfia órákra: papír, ceruza, vonalzó, radír, vágott hegyű és hegyes végű eszközökkel (pilot parallel pen, ecsetfilc) egyaránt fogunk alkotni, ezért egy-egy darab mindkét típusból legyen nálad, minden mást az első alkalommal tisztázunk
 • Rajz / stílusgyakorlatok órára: tus vagy fekete filctoll, ceruza, szén, pitt, monopolradír, olcsó hajlakk, színes kartonok, rajzpapírok A/2, A/3, sketchbook vagy 500 db a/4-es nyomtatópapír, mappa, akvarell papír, tempera  vagy akril (lehetőleg tégelyes, nagyobb formátum), akvarell (anilin), pasztell készlet, lehetőleg 24 db-os, pasztell ceruza 3 db, ecsetek, szivacs, filctollak, linó, linókészlet, papírszalvéta, ragasztó, olló, sniccer
A képen látható designt készítette: Lovas Bence
Bővebben

OKTATÓk

Bakonyi Réka

tervezőgrafikus

Szőcs Eszter

tervezőgrafikus

Hordós Boldizsár

grafikus

Lévai-Levente-uxui-webdeesigner-képzés

Lévai Levente

grafikus webdesigner formatervező

Győrffy László

képzőművész

Molnár Roland

grafikus webdesigner

Sipos Barbara

festőművész

Kiss Róka Csaba

festőművész

TANTÁRGYAK

Kompozíció        Szintan        Tördelés        Tipográfia        Betűanatómia        Logótervezés        Layouttervezés        Plakáttervezés        Kisarculat-tervezés        Névjegykártya        Nyomdatechnológia        Kiadványtervezés        Plakát        Könyvborító        Csomagolás        Makettezés        Folding        Pop-up        Kalligráfia        Illusztráció        Fanzine        Magazintervezés        Branding        Nagyarculat        Photoshop        Illustrator        InDesign        Adobe XD        After Effects        Dinamikus logo        UI        UX        Webdesign        Graphicmotion        Rajz        Grafikai technikák        Stílusgyakorlat        Művészettörténet        Szaktörténet

NÉZZ BELE A PREZENTÁCIÓKBA!

HOGYAN LESZEL SIKERES GRAFIKUS?

Hogyan felvételizz egyetemre?

MENNYI IDŐ?

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
MŰVÉSZETI GRAFIKUS / 2 ÉV / heti 3x 3-4 óra / 902 óra

szakirányú tervezés + digitális ismeretek + rajz- és stílusgyakorlat

MILYEN IDŐPONTOKBÓL VÁLASZTHATSZ UIUX DESIGN SZAKON?

A fennmaradó helyeket augusztus 25-ig van lehetőséged megpályázni.

A csoportokat a sikeres felvételt követően, a regisztráció alkalmával választhatja ki a képzésben résztvevő, amennyiben a kiválasztott csoportban van hely.

A csoportválasztás a regisztrációkor érkezési sorrendben történik.

Szakirányú órák

A CSOPORT / Hétfő 17:00- 20:00 + Csütörtök 17:00- 20:00 / megpályázható helyek száma: 6

B CSOPORT / Hétfő 17:00- 20:00 + Csütörtök 17:00- 20:00 / megpályázható helyek száma: 13 

C CSOPORT / Péntek 10:00-13:00 + Péntek 13:30-16:30 / megpályázható helyek száma: 5

D CSOPORT / Szerda 17:00-20:00 + Péntek 17:00- 20:00 /online!/ megpályázható helyek száma: 16

Rajz- és stílusgyakorlat

Hétfő 17:00- 20:15 / online! csak Uiux webdesign szakosoknak/ megpályázható helyek száma:20 fő

Szerda 17:00-20:15/ megpályázható helyek száma: 2 fő

Csütrötök 13:30-16:45/megpályázható helyek száma: 13 fő

Péntek 17:00-20:15/ megpályázható helyek száma: 0 fő

Szombat 9:00- 12:15/ megpályázható helyek száma: 14

Mennyibe kerül?

EARLY BIRD:
619 000 Ft/év 
megfizetése a májusban történő regisztráció alkalmával egy időben (60 000 Ft kedvezmény)

KÉPZÉSI DÍJ:
Évente: 79 000 Ft 
helyfoglaló + 300 000 Ft/ félév

KEDVEZMÉNNYEL:
Évente: 79 000 Ft helyfoglaló
+ 570 000 Ft/ év

(30 000 Ft kedvezmény)

KÉPZÉSI HITELLEL:
79 000 ft helyfoglaló,
+ 300 000 Ft önrész
További információ:
https://diakhitel.hu/kepzesihitel/

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI a UIUX DESIGN KÉPZÉSRE?

A fennmaradó helyeket augusztus 25-ig van lehetőséged megpályázni.

A képzésekre felvételizni szükséges a jelentkezési oldalon. Mi a teendőd?

 • Töltsd ki a jelentkezési lapot
 • Töltsd fel az elvárt felvételi anyagot: 8 db kép, 4 db látvány után készült rajz, és 4 db kreatív munka (rajzok, tervek, makettek, stb)
 • Fizesd be a felvételi eljárás díjat: 6350 ft.

Felvételi eredményéről augusztus 27-ig értesítünk.

A képzésre a regisztráció határideje: szeptember 2.

 • itt kell megadnod adataidat
 • itt fogsz képzési csoportot választani és
 • tandíjfizetési ütemezést
 • a beiratkozáshoz időpontot foglalni
 • itt kell térítened vagy 79 000 ft előleget  
 • Figyelem! A képzési csoportokat regisztráció sorrendben töltjük fel.

Beiratkozások időpontjai: szeptember 9, 10, 11, melyre személyesen várunk Téged!

A képzések szeptember 16-i héten indulnak. A képzés megkezdésének feltétele az érettségi.

Nézd meg a corvinosok munkáit!

Te is kíváncsi vagy arra, hogy miket alkotnak itt a Corvinosok?
Pörgesd végig portfólió oldalainkat, és győződj meg arról, hogy a legjobb helyen jársz!

SZERETNÉL FEJLŐDNI?

Ha felvételire készülsz vagy fejleszteni szeretnéd a kreatív készségeid, akkor rövid képzéseinken és rajzóráinkon kipróbálhatod magad. A kurzusokon készült anyagokból felépítheted portfóliód.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.