Miért pont a Corvin? Mert..
FOLYAMATOS
A MENTORÁLÁS
Miért pont a Corvin? Mert..
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN ALKOTHATSZ
Previous slide
Next slide

RAJZOKTATÁS TINIKNEK

NEM SZERETIK A SULIBAN HA FIRKÁLSZ AZ ÓRÁN? NÁLUNK KIRAJZOLHATOD MAGAD!

Rajzalkalmaink célja a rajzi alapok gyakorlása, megszilárdítása és a rajzkészség fejlesztése a kockától az anatómiáig, majd a különböző technikák megismerése illetve a kreativitás fejlesztése a művészet különböző területein.

MI VÁRHATÓ A TINIKNEK SZÓLÓ RAJZOKTATÁSON?

Küldetésünk, hogy mindenki motiváló közegben, hatékonyan fejlődjön.  Célunk egy olyan tudás megalapozása, mely stabil alapokat képez mind a képzőművészet mind a design területeire igyekvők számára. Először a “kockológia” segítségével sajátíthatjátok el a perspektivikus ábrázolást majd kipróbálhattok különböző fekete-fehér és színes technikákat. A haladók anatómia tudásra is szert tesznek a koponya tanulmányozásával. Többször van lehetőség kreatív feladatok megoldására, betekinthettek a képregény, és az illusztráció világába.

KIKET VÁRUNK A RAJZOKTATÁSON?

Csoportban 12-16 éves korig várjuk a rajzimádókat

  • -azokat a tiniket, akiknek célja, hogy sikeresen felvételizzen egy nívós művészeti középiskolába. Ha a “Kisképző” felvételi a célod, ezesetben felnőtt rajzkurzus is ajánlott, mert a portrérajzolás nélkülözhetetlen.  
  • -akik professzionálisan szeretnének fejlődni  
  • -akik szeretnének egy motiváló közegben alkotni, és majd művészetet értő, és művelő felnőtté válni
  • -várjuk azokat is, akiknek nincs konkrét célja, de szeret rajzolni.

HOGYAN ZAJLIK A RAJZOKTATÁS?

Csoportjaink korlátozott létszámmal működnek, így a kezdők és haladók együtt tudnak fejlődni. A műteremben 2-3 beállítás rajzolására van lehetőség, így mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő kompozíciót,  saját ritmusában és elvárásaihoz mérten tud haladni,  bármely szintű rajztudással tud csatlakozni.

Az oktató folyamatosan segíti a hallgatókat célirányos útmutatásokkal.

OKTATÓ

Klapka Liza

Klapka Liza

Grafikus

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Képzés kezdete: 2024. szeptember 6.

Időpontja:
Péntek 15:00-16:45 /  maximum létszám: 23 fő

A  fennmaradó helyekre az év bármely hónapjában be lehet csatlakozni, 12 től 16 éves korig. 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ CSOPORTJAINKHOZ?

Két lehetőséged van a rajz oktatásra való jelentkezésre: személyesen be tudsz iratkozni iskolánk új címén (1111 Budapest, Vak Bottyán u. 3., Fsz 3., bal oldali kertkapunál tudsz csengetni)  nyitvatartási időben (hétfő-péntek: 14:00-18:00) Az iskolában kártyával nem tudsz bérletet venni.

Online, regisztrációs rendszerünk segítségével is be tudsz iratkozni. A “Jelenetkezés” gomb átirányít arra az oldalra, ahol ki tudod választani, mely hónapokra szeretnél bérletet váltani, és ezen a felületen lehet a tandíjat is bankkártyával téríteni. A csoportok jelentkezési sorrendben telnek meg, ezért érdemes időben regisztrálni. Ha valamilyen okból nem sikerül a regisztráció, kérlek írj nekünk corvinrajziskola@gmail.com címen. A rajzalkalmak csak abban az esetben látogathatók, amennyiben előre bérletet vásároltál, pótlására nem tudunk lehetőséget biztosítani.

Ajánlott 12-től 16 éves korig, a 11-12 éves korú gyermekek csoportba történő beintegrálása előtt kérjük egyeztessenek az iskolával.

Minden szükséges eszközt biztosítunk a gyermekek számára.

HETI 1 ALKALMAS BÉRLETEK

25 000 Ft / 1 hónapos / heti 1 alkalom

42 000 Ft / 2 hónapos / heti 1 alkalom

72 000 Ft / 4 hónapos / heti 1 alkalom

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.