Miért pont a Corvin? Mert..
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN ALKOTHATSZ
Miért pont a Corvin? Mert..
ITT KIÉLHETED
A KREATIVITÁSOD
Previous slide
Next slide

RAJZOKTATÁS GYEREKEKNEK

Imádsz rajzolni, de suliban nem szárnyalhatsz? Kipróbálnál többféle eszközt, technikát? Ha elmúltál kilenc, akkor csatlakozz egy motiváló csapathoz!

Mi várható a gyermekeknek szóló rajzoktatáson?

A látvány után történő rajzolást és a képzelet szárnyalását egyaránt fontosnak tartjuk ebben a korban, ezért a komoly feladatok és a játékos, kreativitást serkentő foglalkozások  váltakoznak az év folyamán. 

A kreativitás fejlesztése mellett, küldetésünk, olyan vizuális műveltség átadása, mely meghatározza a művészetről való gondolkodást.

Mit lehet tanulni a Corvinban?

A gyermekeknek szóló rajzcsoportban megtanuljuk használni a professzionális eszközöket, mit a szén, pitt, pasztell, akvarell, kollázs. Készítünk, képregényt, versillusztrációt, térben és síkban is alkotunk. Ebben a korban még azt tartjuk szemelőtt, hogy a gyermekek élvezzék az alkotást, és csak lassan irányítsuk őket. Az útmutatások elsősorban az eszközkezelésről szólnak.

12 éves kortól érdemes csoportot váltani és a haladó tiniknek szóló tanfolyamunkhoz  csatlakozni. Itt már inkább látvány után rajzolnak a fiatalok,  fókuszba kerül a perspektíva, színtan és az anatómiai ismeretek elsajátítása.

A felnőtt csoportjainkba 16 éves kortól érdemes jelentkezni.

MI VÁRHATÓ A gyermek RAJZoktatáson?

Csoportjaink korlátozott létszámmal működnek, így a kezdők és haladók együtt tudnak fejlődni.

Az oktató folyamatosan segítik  gyerekeket célirányos útmutatásokkal.

Először a perspektíva alapjait sajátítjátok el, majd rengeteg eszközzel kisérletezhetsz. A gyerekek ezt játékos feladatokon keresztül tanulják meg. A következő lépés az emberi anatómia, koponya, csontváz rajzolás, mely a portré és az aktrajzolás nélkülözhetetlen alappillére. 

MIÉRT PONT A CORVINT VÁLASZD?

Mentorunk a Corvinban végzett fiatal illusztrátor, jelenleg MOME hallgatója, aki gyorsan megtalálja a hangot a gyerekekkel, folyamatosan segíti őket. A kis létszámú csoportban mindenki saját ritmusában fejlődik és örömmel alkot.  

A Corvinnak már 30 éve küldetése, hogy a művész vagy design pályára igyekvőket támogassa, sokszor már 9-10 éves kortól az egyetemi felvételiig.

Mára már büszkén elmondhatjuk, hogy a kreatív iparban prosperáló sikeres designerek, művészek nagyon nagy százaléka itt kezdte a pályáját.

OKTATÓ

Klapka Liza

Klapka Liza

grafikus

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Képzés kezdete: 2024. szeptember 6.

A  fennmaradó helyekre az év bármely hónapjában be lehet csatlakozni, 9 től 12 éves korig. 

Árak:

1 hónap: 25 000 ft (4X 2 tanóra)
2 hónap: 42 000 ft (8X2 tanóra)
4 hónap: 72 000 (16X2 tanóra)

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ CSOPORTJAINKHOZ?

Két lehetőséged van a rajz oktatásra való jelentkezésre:

Személyesen be tudsz iratkozni iskolánk új címén (1111 Budapest, Vak Bottyán u. 3., Fsz 3., bal oldali kertkapunál tudsz csengetni)  nyitvatartási időben (hétfő-péntek: 14:00-18:00) Az iskolában kártyával nem tudsz bérletet venni.

Online, regisztrációs rendszerünk segítségével iratkozhatsz be. A “Jelenetkezés” gomb átirányít arra az oldalra, ahol ki tudod választani, mely hónapokra szeretnél bérletet váltani, és ezen a felületen lehet a tandíjat is bankkártyával kifizetni. A csoportok jelentkezési sorrendben telnek meg, ezért érdemes időben regisztrálni. Ha valamilyen okból nem sikerül a regisztráció, kérlek írj nekünk corvinrajziskola@gmail.com címen. A rajzalkalmak csak abban az esetben látogathatók, amennyiben előre bérletet vásároltál, pótlására nem tudunk lehetőséget biztosítani.

Időpont:
Péntek 17:00-18:30 maximum létszám: 14 fő

Ajánlott 9-től 12 éves korig.

Minden szükséges eszközt biztosítunk a gyermekek számára.

HETI 1 ALKALMAS BÉRLETEK

25 000 Ft / 1 hónapos / heti 1 alkalom

42 000 Ft / 2 hónapos / heti 1 alkalom

72 000 Ft / 4 hónapos / heti 1 alkalom

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.