fbpx

ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT 2023

A Corvin Rajziskola kezdetektől küldetésének érzi a tehetségek támogatását. Minden évben meghirdetjük ösztöndíj pályázatunkat a továbbtanulni vágyó fiataloknak, akik számára nehezen vállalható anyagi teher egy ilyen magas szintű, minőségi képzés látogatása.

Minden vágyad hogy designer vagy képzőművész legyél? Szeretnél sikeresen felvételizni, de nem engedheted meg magadnak, hogy professzionális szakmai segítséggel készülj? Eddig csak álmodoztál, hogy bekerülhetsz valamelyik jól menő művészeti vagy design egyetemre, mint a MOME vagy a Képző? 

Iskolánk lassan 30 éve segíti a kreatív szakmákba készülő fiatalokat az akkreditált képzéseink létrehozásával pedig már a felnőtteket is! Küldetésnek érezzük, hogy megfelelő rajzi és szakirányú alapokat biztosítsunk, amelyekkel sikerrel zárhatják a diákok a felvételiket vagy akár el is indulhatnak az adott pályán! Számos, sőt megszámlálhatatlan hazai designer, képzőművész nálunk koptatta először a rajzbakot! Van aki sikeres képzőművész, mint Üveges Mónika festőművész vagy Plank Antal szobrászművész, de van olyan designer aki már a Mercedesnél tervez autókat, mint Wittinger Csaba vagy épp sikeres illusztrátor, mint pl. Turi Lilla, Nagy Norbert, de napestig sorolhatnánk! Közülük többeket a mi pályázatunk vezetett a kreatív pályára!

Te is arra vágysz, hogy azt tanuld, amit szeretsz? Hogy később ez legyen a hivatásod? Hogy a szakmán belül a legjobbak közé tartozz? Ehhez életbevágó, hogy masszív alaptudást szerezz, amit nálunk megtehetsz! Ebben szeretnénk segítségetekre lenni a pályázattal!

Szabályok, a pályázás menete:

Regisztrálj az alábbi nyomtatvánnyal legkésőbb szept 10. éjfélig!

 

  1. Forduló:

A regisztrációt követően fogsz kapni egy válasz e-mailt egy google-drive linkkel, ahova fel kell töltened a munkáidat. 

 

Amit tenned kell:
A kapott drive linkre feltölteni 10 db rajzot befotózva  vagy scannelve, ahogy meg tudod oldani. /A képen ne szerepeljen más csak a rajz, tehát ha fotó és mondjuk ha pl. a földön fotóztad, akkor vágd légyszi körbe, ha belóg valami vagy ott a szőnyeg stb. Ha lehet jó minőségben töltsd fel, nem kell óriási méretben, de jól látható legyen./

 

A feltöltött képek elnevezése : corvin_osztondij2022_gipszjakab_1
Tehát az eleje egyértelmű, aztán a neved /tehát nem gipszjakab, ha csak véletlenül nem így hívnak 🙂  kisbetűkkel, ékezetek nélkül egyben aztán hozzácsapod alávonással a számokat, 1, 2….-10 

 

Pályázási (regisztrációs) határidő: 2023. 09. 10. éjfél

A képek feltöltési határideje: 2023. 09. 15. éjfél

Kiértesítés az I. fordulóról: 2023. 09. 17.

 2. Forduló:

A továbbjutottak számára személyes elbeszélgetés és a mappád, munkáid átnézése a zsűrivel. Elsősorban a céljaitokra, álmaitokra, elszántságotokra, eddigi erőfeszítéseitekre, rátok vagyunk kíváncsiak! Miért szeretnéd az ösztöndíjat? Miért pont téged válasszunk? Miket csináltál eddig? 

Ennek időpontja: 

2023. Szeptember 22. péntek délután lesz az interjú az általad előre választott időpontban.

(Erről bővebb infót e-mailen kapsz pozitív elbírálás esetén)

Mit nyerhetsz? Hogyan dől el?   

3 nyertesünk lesz, 1. 2. és 3. Helyezettek, akik sorrendben a következőket kapják:

 

1.-díj   1 db 4 hónapra szóló, heti 3 alkalmas bérlet 168 000 Ft. értékben

2.-díj   1 db 4 hónapra szóló, heti 2 alkalmas bérlet 128 000 Ft. értékben

3.-díj   1 db 4 hónapra szóló, heti 1 alkalmas bérlet 72 000 Ft. értékben

 

A zsűri, egy háromtagú művészeti szakmai zsűri lesz, előszőr az első fordulóba beküldött munkákat  kiértékelik szakmai szempontok alapján és kiválasztják a továbbjutókat. 

A továbbjutásról és pozitív elbírálás esetén a teendőkről, részletekről e-mailben fogunk benneteket értesíteni, legkésőbb Szeptember 17-ig, ahogy fentebb is említettük. 

Amennyiben továbbjutsz, akkor várunk a második fordulóra. 

Ezt a zsűri utólag kiértékeli és a beszélgetés után maximum 1 héttel e-mailben fogjuk értesíteni a győzteseket ! 

 

/ Tehát amennyiben nem kapsz e-mailt Szeptember 29-ig akkor sajnos nem kerültél be, de akkor se add fel és figyeld a honlapot, instát, face-t, mert kisebb nyereményjátékokat rendszeresen hirdetünk, illetve jövőre is tervezzük ugyanezt a pályázatot is ! /

    A tavaszi felvételi már lezajlott de fennmaradó helyeinkre még tudtok felvételizni augusztus 27-ig!