Miért a Corvint válaszd? Mert...
INSPIRÁLÓ
A KÖRNYEZET

ÉPÍTŐMŰVÉSZ ELŐKÉSZÍTŐ

TE IS A LEGMENŐBB DESIGN EGYETEMRE KÉSZÜLSZ? DE NEM SZERETNÉL ÉVEKIG KÍSÉRLETEZNI  A FELVÉTELIKEN? AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Építőművész előkészítőnk célja, hogy hallgatóink az építőművészet, belsőépítészet alapvető eszközeitől eljussanak az aktuális trendekhez és piaci viszonyokhoz illeszkedő, stabil szakmai alapokig. Fontosnak tartjunk, hogy diákjaink megtanuljanak eligazodni a különböző stílusirányzatok között és megtalálják az építőművész-léthez szükséges egyéni formanyelvüket. Célunk, hogy hallgatóink egy év alatt elsajátítsák azokat a skilleket, mely a sikeres felvételihez szükséges.

MIRŐL SZÓL AZ ÉPÍTŐMŰVÉSZ ELŐKÉSZÍTŐ?

Az előkészítőn résztvevő diákok megtanulnak eljutni az egyszerű funkcionális, esztétikai követelményektől, az aktuális problémafelvetésekig és komplex tartalmi összefüggésekig. Megtanulnak csapatban dolgozni, terveznek használati tárgyakat, térkiegészítőket, bútort, belső teret. Az építőművész előkészítő záróakkordja egy olyan köztéri projekt, ami vizsgálja annak társadalmi és tartalmi vonatkozásait is. Hogy ne csak fejben fejlődjenek izgalmas anyagokból modelleznek, így fejlesztve a manuális kreativitást is!

Hallgatóink sikerrel felvételiznek a magyar és külföldi design egyetemek BA, MA építőművész szakirányaira, mint a MOME, METU, AMI, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton!

Építőművész előkészítő- Corvin Rajziskola

KIKNEK SZÓL AZ ÉPÍTŐMŰVÉSZ FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ?

Felvételi előkészítőinkre szívesen várjuk a célirányosan magyar és külföldi design egyetemek BA és MA építőművész felvételijére készülő pályakezdő fiatalokat. Az esti és szombati tanóráknak köszönhetően kurzusaink középiskola, egyetem és munka mellett is végezhetőek. Építőművész előkészítőnkre elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik rajzi alapokkal rendelkeznek, de kreatív munkákkal bővítenék portfóliójukat. Amennyiben ezzel a tudással még nem rendelkezel, ajánljuk a komplexebb, éves Designerképzésünket Tér és Formatervező szakirányon!

​AZ ELŐKÉSZÍTŐ FELÉPÍTÉSE

A tananyag a tanév során négy egymásra épülő modul elvégzésével sajátítható el, egy modul 8 alkalom, heti 1X 3 óra. Az év folyamán két alkalommal az építőművész szakirányú és rajzi portfólió építésében külön konzultációval segítjük a felvételizőket.

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

Képzéseink limitált férőhelyesek, a 12-14 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására.

A Corvin 30 éves tapasztalattal készíti fel hallgatóit művészeti egyetemekre itthon és külföldön. Magas színvonalú rajzoktatásnak köszönhetően év végére sokoldalú, versenyképes portfóliót állíthat össze minden építőművész hallgatónk.

OKTATÓ

Mészáros Zsuzska

építőművész

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Időtartama: 1 év
4 modul, modulonként 8 hét, heti 1×3 óra,

szerdánként 17:00 – 20:00-ig 

Ára: 239 000 ft/ év/ 96 óra
A tanfolyam részletben is téríthető, két részletben: 129 000 ft/ 2 modul
modulonként:  79 000 ft/ 1 modul

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 10-ig.

Nyílt nap: szeptember 6. 16.30.

A tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot, válassz képzési csoportot, és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

A felvételi eredményről értesítést küldünk: szeptember 13-én.

Regisztráció határideje: 2023 szeptember 17.

 Pozitív elbírálás után, add meg a szükséges adataidat, válassz időpontot a személyes beiratkozáshoz. Mindezzel egyidőben a rendszeren keresztül tudod téríteni a tandíjat. Amennyiben az adott határidőig nem regisztráltad magad, a várólistára került jelentkezőknek ajánljuk fel helyedet. 

A tanfolyam indul a szeptember 25-én.

Ha a kurzus kezdetéről lemaradtál, amennyiben lesznek felszabaduló helyek, modulonként is tudsz jelentkezni emailben: corvinrajziskola@gmail.com

NYÍLT NAP

Legyél te is ősztől Corvinos! Tudj meg mindent képzéseinkről! Kérdezz oktatóinktól!

Mit tudhatsz meg a Nyílt napon? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Hogyan épülnek fel a képzéseink? Mi mindent tanulhatsz a Corvin előkészítőin? Kik fognak tanítani? Hogyan zajlik a Corvinban az oktatás? Hogyan felvételizhetsz hozzánk?


Miért gyere el a Nyílt napokra?

‌Körülnézhetsz a suliban, beleszagolhatsz a Corvin flowba, kérdezhetsz leendő oktatóidtól, találkozhatsz leendő csoporttársaiddal.


Mi várható?

Szakvezetőink prezentálják az éves tematikát, elmondják, hogy milyen legyen a sikeres felvételihez szükséges portfóliód, végül kérdezhetsz és megmutathatod a munkáidat.

 

NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Építőművész előkészítő nyílt nap: szeptember 6. 16:30

SZERETNÉL biztosra menni?

Ha biztos szeretnél lenni a felvételid sikerében, akkor még ajánljuk a rajz és művészettörténet képzéseinket.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.