Miért a Corvin? Mert
MOTIVÁLÓ
CSAPATBAN FEJLŐDHETSZ
Miért a Corvin? Mert
A KREATIVITÁS
LESZ A HIVATÁSOD
Previous slide
Next slide

textil
divat

építő-
művész

tervező-
grafika

Felvételi előkészítők CÉLJA

DESIGN VAGY MŰVÉSZETI EGYETEMRE KÉSZÜLSZ?

SIKERRE VÁGYSZ? SZEREZZ VERSENYKÉPES TUDÁST!

A Corvin Rajziskola és művészeti stúdió több, mint huszonhét éves fennállása óta oktatja és fejleszti a design iránt fogékony fiatalokat és felnőtteket. Küldetésünk, hogy hallgatóink megszerezzék a megfelelő műveltséget és szakmai hozzáértést, kialakíthassák személyes tervezői hangvételüket, hogy felvételt nyerve hazai és külföldi design egyetemekre, kortárs szemléletmódú designerként később egyedül is megállják helyüket a design világában. A képzés során a hallgató megismeri az aktuális design trendeket, technikai, technológiai követelményeit, a tervezés funkcionális, esztétikai és tartalmi összefüggéseit, a vizuális tervezői kommunikáció jelrendszerét. A tanfolyam elvégzésével a kor problémáit, annak  összefüggéseit  átlátó, művelt designerekké válnak, megtanulnak csapatban dolgozni portfóliót építeni, prezentálni. Hallgatóink sikerrel felvételiznek a magyar és külföldi design egyetemekre.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a felvételi előkészítő kurzusokon magas színvonalon zajlik a tervezői gondolkodás elsajátítása, viszont a feladatok vizuális megjelenítéshez nélkülözhetetlen a szoftverismeret és a rajzi alapok ezért csak azok jelentkezését várjuk, akik már ezzel az ismeretanyaggal rendelkeznek.

Ha eddig nem vettél részt hasonló képzésen, figyelmetekbe ajánljuk a komplexebb, Designer képzéseinket: Animáció, Grafika, Tér és formatervező szakirányokon. A designer képzéseinken nem csak a sikeres felvételire tudsz felkészülni, de szakirányú végzettséget is szerezhetsz, olyan magas minőségű, versenyképes, szakirányú portfóliót tudsz összeállítani, mellyel design stúdiók munkalehetőségeire is sikerrel pályázhatsz.

A FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK FELÉPÍTÉSE

Felvételi előkészítőink egyéves tanrendű képzések. A tananyag a tanév során négy egymásra épülő modult ölel fel ( 8X 3 óra, heti rendszerességgel), melyek során diákjaink elsajátítják a szakirányhoz szükséges anyagismeretet és technikai fogásokat. Projektfeladatokkal, folyamatos egyéni konzultációkkal segítjük fejlődésüket. Az év folyamán egy alkalommal szakirányú és rajzi portfólió építésében külön konzultációval támogatjuk a felvételizőket

Corvin Design Iskola

KIKTŐL TANULHATSZ?

Iskolánk oktatói szakmájuk iránt elhivatott alkotó designerek és művészek. A tervezés órák heti konzultációival segítjük a projektfeladatok eredményes megoldását, hogy minden hallgatónk kihozhassa magából a maximumot.

KIKET VÁRNAK ELŐKÉSZÍTŐINK?

Az esti és szombati tanóráknak köszönhetően kurzusaink középiskola, egyetem és munka mellett is végezhetőek.

Hallgatóink többsége sikerrel felvételizik hazai és nemzetközi egyetemek Ba és Ma szakjaira, mint a MOME, MKE, MET, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton és Hochschule-Pforzheim.

Építész előkészítő- Corvin Rajziskola
Textil/ divat előkészítő- Corvin rajziskola

MIÉRT A CORVINT VÁLASZD?

A komplex tanrendnek és a magas szakmai követelményeknek köszönhetően felvételi előkészítőnk egy éve alatt magas szakmai tudást sajátíthatsz el. Kurzusaink limitált férőhelyesek, a maximum 13 fős csoportjainkban profi designer oktatóinknak köszönhetően nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni konzultációkra és a személyes vizuális hangvétel kialakítására, magas színvonalú portfóliójukkal, versenyképes tudásukkal megállják helyüket bármely egyetemi felvételin. Iskolánkban a sikeres felvételihez elengedhetetlen rajz, festészet, szobrászat tudást is elsajátíthatod, az előkészítő mellé kedvezményes bérletet válthatsz.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Időtartama: 1 év
( 4 modul, modulonként 8 hét, heti 1×3 óra) 

Ára: 239 000 ft/ év/ 96 óra
A tanfolyam részletben is téríthető, két részletben: 129 000 ft/ 2 modul
modulonként:  79 000 ft/ 1 modul

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 12.

Nyílt nap: szeptember 6. 18.30.

Annak érdekében, hogy motiváló csapatban tudj fejlődni, a tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot, válassz képzési csoportot, és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

Jelentkezni tudsz: 2023 augusztus 10- től szeptember 10-ig. A tanfolyamra felvételizni szükséges. A jelentkezési oldalon  töltsd ki a jelentkezési lapot és tölts fel 5 db munkát, 3 db látvány után készült tanulmányrajzot és szakirányú vázlatokat, skicceket, terveket (JPEG vagy PDF formátumban).

Nyílt nap

Legyél te is ősztől Corvinos! Tudj meg mindent képzéseinkről! Kérdezz oktatóinktól!
Mit tudhatsz meg a Nyílt napon? Miért olyan sikeresek a Corvinosok? Hogyan épülnek fel a képzéseink? Mi mindent tanulhatsz a Corvin előkészítőin? Kik fognak tanítani? Hogyan zajlik a Corvinban az oktatás? Hogyan felvételizhetsz hozzánk?

Miért gyere el a Nyílt napokra?
Körülnézhetsz a suliban, beleszagolhatsz a Corvin flowba, kérdezhetsz leendő oktatóidtól, találkozhatsz leendő csoporttársaiddal.

Mi várható?
Szakvezetőink prezentálják az éves tematikát, elmondják, hogy milyen legyen a sikeres felvételihez szükséges portfóliód, végül kérdezhetsz és megmutathatod a munkáidat.

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 6.

SZERETNÉL biztosra menni?

Ha biztos szeretnél lenni a felvételid sikerében, akkor még ajánljuk a rajz és művészettörténet képzéseinket.

a corvin

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb kurzust.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.