Ha szeretnéd kihozni magadból illusztrátorként a legtöbbet, akkor mindenképp fontos egy jó illusztráció tanfolyam elvégzése. Ahhoz, hogy igazán egyedit alkoss szükséges, hogy legyen egy tanárod, mentorod, mert szükséges a visszaigazolás. Az illusztrációban kihívás, hogy az ember megszabaduljon az előképektől, ezt pedig magányosan sokkal nehezebb!
corvin-rajziskola-illusztráció-tanfolyam-kepzes-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes

Netes forrásokat vagy illusztráció tanfolyamot válasszunk?

Az internetes illusztráció tanfolyamok vagy tartalmak egy olcsóbb, gyorsabb alternatíva fényében tűnhetnek fel, de a látszat csal. Ahhoz, hogy fejlődj, formálódj időre van szükség és személyre szabott oktatásra, amit csak egy illusztráció tanfolyam tud megadni. Számos hogyan csináld videót vagy blogot is találhatunk a neten böngészve, de ezekből mind csak passzívan tudsz tanulni, nem kerülnek képbe a te egyéni adottságaid. 

corvin-rajziskola-illusztráció-tanfolyam-kepzes-oktatas-szak-szakkepzes-muveszetoktatas-felnottkepzes

Mi az amivel többet ad?

Egy illusztráció tanfolyam az jó esetben egy családias műhelymunka, részben akár még terápia is, hiszen a jó illusztráció lényünk magjából születik. Ehhez viszont le kell hántani a sallangokat! Egy illusztráció tanfolyam komoly önismereti és lélektani utazás, amiben fokozatosan és általában nem rövid idő alatt kialakul egy alkotó formanyelve, ami az ő munkáit fogja fémjelezni.

Az illusztráció egyre nagyobb teret nyer a mai ingergazdag vizualitásban és a kézműves jellegű, eredeti és egyéni alkotások iránti érdeklődésben. 

Mit tanulsz egy illusztráció tanfolyamon? Megtanulsz saját szemüvegeden át láttatni karaktereket, állatokat, érzelmeket, tájakat! Képessé válsz egy- egy játékos grafikába sűríteni összetett üzeneteket. Megtanulsz egy adott szöveghez egy új színt adni vagy ráerősíteni, hangsúlyosabbá tenni vagy a történetből egy szereplőt kiragadva az ő szemszögéből mutatni az eseményeket! Megtanulod hogyan mutasd meg rajzi eszközökkel valakinek a jellemét, kedvességét vagy rigolyáit. Megtanulsz mindehhez a hangulathoz és az üzenethez passzoló hátteret, környezetet, látványt kreálni!

Gyere hozzánk illusztráció tanfolyamra!

Miért pont nálunk végezd az illusztráció tanfolyam ot! Nálunk a szakma nagyjai tanítanak, szakvezető tanárunk Rofusz Kinga, akinek a neve az illusztráció iránt érdeklődnek biztosan ismerősen cseng! Tanáraink egytől- egyig elismert és aktív illusztrátorok, akiket ismer a szakma, nálunk tanít Turi Lilla, Jásdi Juli és Sásdi Laura is!  Illusztráció tanfolyamunk különlegessége, hogy kétéves, így esélyük van a hallgatóknak elérni azt a nyers kreatív réteget, amiből az igazán nagyok is táplálkoznak! 

Ahogy említettem ez komoly lélektani munka is egyben, ahol nagyon sokat számít az oktató személye, a társaság nyitottsága. A mi illusztráció tanfolyamunkon mindig nagyon jó a hangulat és elfogadó, szerető, biztonságos közegben van lehetőséged a szárnyaidat bontogatni. A képzés nem egy gyorstalpaló nem egy pár hónapos képzés, de pont ez garantálja a sikert! Így a lelkednek is van ideje megérkezni, ki tudnak alakulni biztonságot adó kötelékek, amiben a kreativitásod fejlődhet, támogatást kaphat! Akik nálunk végeztek vagy még ide járnak számos szakmai sikert értek már el! Rendszeresen szerepelnek munkáik a Budapesti Illusztrációs Fesztiválon, ahol hallgatók diákok kollégaként vesznek részt. 

Másik igazán különleges lehetőség nálunk, hogy illusztráció tanfolyamunk rendszeresen dolgozik együtt piaci szereplőkkel, így a diákoknak lehetősége nyílik találkozni a megrendelői elvárásokkal is. Így mentori segítséggel, biztonságosan gyakorolhatják a szakmán belüli működést, érvényesülést. 

Rendszeres partnerünk a Pagony, akikkel együttműködve a legjobb munkákból kiállítás is szokott nyílni. Másik jelentős partnerünk a Csodaceruza Magazin, amiben már számos egykori vagy jelenlegi diákunk munkája is megjelenhetett! Illusztráció tanfolyamunk rendkívül átgondolt és jól strukturált, hogy fokozatosan tudd elsajátítani a szükséges készségeket. Ezáltal teret és útmutatást kapsz, hogy kialakuljon egyedi alkotói illusztrációs nyelved.

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.