Szeptember 25.-ig újra lehet pályázni az év legmenőbb grafikai díjára, kiállítására! Az Aranyrajzszög Díj a tervezőgrafikai szcéna kiemelkedő alkotóinak és alkotásainak elismerésére alapított díj. Nemcsak magát a díjat megkapni presztízs, de a válogatott munkákat bemutató kiállításra bekerülni már önmagában nagy elismerés.

Kik adják a díjat? Mi a célja?

Ez egy olyan szakmai elismerés amit kollégák adnak kollégáknak, illetve a grafikus szakmáért tevékenykedőnek. Az Aranyrajzszög Társaság így nem csupán közelebb hozza egymáshoz a tervezőgrafika területén  alkotókat, ami az egyik alapvető célkitűzésük, hanem ezen felül évről-évre bemutatkozási lehetőséget ad a grafikai műfaj és annak képviselői számára.

 

A díjat évenként osztják ki az arra érdemes munkáknak, alkotóknak. A várt alkotások éles megbízásokra vagy pályázatokra készült konkrét munkák, ami feladja a leckét még a gyakorlottabb alkotók számára is! A díjazottakat az Arany Rajzszög Társaság közgyűlése válogatja össze, illetve kiállítandó munkákat is, figyelembe véve a kiállítói teret. Az Életműdíj és A közelmúltban kifejtett magas szintű szakmai munkáért járó díj nyerteseinek munkáit a kiállításokon kiemelve mutatják be.

Nade, hogy jön képbe nálunk ez a megmérettetés?

Nagy büszkeségünk, hogy iskolánk oktatói, sőt hallgatói is már több ízben kiállítottak ezen a rangos szakmai szemlén. Volt olyan év, mikor 18 Corvinosunk is kint volt, ami egy igazán különleges élmény volt számunkra!! Reméljük az idei pályázóink is sikerrel kerülnek be és állíthatnak ki az Aranyrajzszög égisze alatt.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, itt olvashattok és jelentkezhettek!

Csatlakozz a Corvin kreatív csapatához!
Kíváncsi vagy ingyenes programjainkra vagy a kedvezményes lehetőségekre? Iratkozz fel hírlevelünkre!
A Küldés gomb megnyomásával kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelői tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom.