fbpx
Corvin Rajzisklola logoKÉPZÉSEINK

DESIGNER FELNŐTTKÉPZÉS

ANIMÁCIÓ/MOZGÓKÉP

GRAFIKA BRAND DESIGN

GRAFIKA ILLUSZTRÁCIÓ

GRAFIKA WEB DESIGN

TÉR- ÉS FORMATERVEZÉS

TINI RAJZI ELŐKÉSZÍTŐ

RAJZ ÉS FESTÉSZET

RAJZ ÉS FESTÉSZET ŐSZTŐL

NYÁRI RAJZ/FESTÉSZET

NYÁRI KÉPZÉSEK

OLAJFESTÉSZET

AKVARELL FESTÉSZET

PASZTELLKRÉTA

VEGYES TECHNIKÁK

ÁLLATI GRAFIKÁK

MESEILLUSZTRÁCIÓ

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

KÉPREGÉNY

RÖVID KÉPZÉSEK

DIGITÁLIS ILLUSZTRÁCIÓ

MESEILLUSZTRÁCIÓ

KÉPREGÉNY

KÖNYVKÖTÉSZET

SAJÁT LOGÓ KÉSZÍTÉSE

GRAFIKAI TECHNIKÁK

KARAKTERTERVEZÉS

POP-UP KÖNYV

KALLIGRÁFIA

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK

TEXTIL / DIVAT

ÉPÍTŐMŰVÉSZ

MŰVÉSZETTÖRTÉNET

NYÍLT NAP

KIBESZÉLŐ

RÓLUNK

KAPCSOLAT

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

PARTNEREINK

CORVIN RAJZISKOLA

Felvételire készülsz vagy épp pályát módosítasz? Álmod egy kreatív hivatás?

Tanulj motiváló csapatban!

Szeretnél fejlődni? Stoppolj helyet magadnak RAJZ & FESTÉSZET óráinkon!

A közeljövőben az alábbi képzéseink indulnak. Stoppolj magadnak helyet!

Sipos Marica

Sipos Marica

iskolavezető
képzőművész, designer

A Corvin Rajziskola 1994 őszétől organikusan fejlődő, az aktuális piaci igényekhez, szakmai elvárásokhoz igazodó, képzőművészet és design oktatásán alapuló művészeti bázis, ahol mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő képzést vagy kurzust. 

Kezdetektől fontosnak gondolom, hogy az iskola minden tagja diákok, oktatók, szervezők, modellek egyenértékű résztvevői és formálói legyenek ennek a közösségnek, egy csapatként egy cél érdekében dolgozzon, hogy hallgatóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb hivatást, és inspiráló, motiváló környezetben jussanak el oda, ahova mindig is vágytak. Évről évre együtt drukkolunk a felvételizőknek, együtt izgulunk a megmérettetéseken, együtt örülünk a sikereknek, és együtt biztatjuk a bátortalanokat.

A lecsodálatosabb dolog az, amikor diákjaink fejlődését, megerősödését végigkísérhetjük mindaddig, míg egy magabiztos, sokoldalú művésszé, designerré érnek, sőt sokan a kortárs alkotóművészet meghatározó alakjaivá válnak itthon és külföldön. Sokuk friss szemlélettel tér vissza a Corvinba, hogy  az oktatói team tagjaként, az új generációnak ők adhassák tovább, amit tőlünk kaptak, megtaníthassák, hogyan nézzenek szembe a kihívásokkal, hogyan váljanak sikeres alkotókká.

A Corvin egy olyan hely, ahol mindenkit támogató, befogadó közeg, magas színvonalú, versenyképes képzések várnak.

A carouselen látható munkákat készítették:
Almás Zsófi, Tóth Otília Ramóna, Annus Dóra, Zsuky Dorottya, Schillinger Laura, Gáspár Petra, Varga Ildikó , Magony Zsuzsi, Kardos Zsuzsi, Herkli Mátyás Barnabás, Magyar Zsófia

MIÉRT PONT A CORVIN?

A Corvinban minden szakon nagyon magasak az elvárások, így hallgatóink sokkal felkészültebbek lesznek mint pályatársaik. A képzések alatt külföldi és magyar megmérettetéseken vesznek részt. Megteremtjük a lehetőségét annak, hogy piaci szereplőkkel dolgozhassanak, komoly, valós követelményekkel ismerkedjenek, megfeleljenek a megrendelői igényeknek, így a munkaerőpiacon hamar megtalálják helyüket.

Munkáik rendszeresen jelennek meg offline és online médiafelületeken, évvégi kiállításunkra kiadók és design stúdiók képviselői is meghívást kapnak, így támogatjuk előremenetelüket. Képzéseinken limitált létszámú csoportokkal dolgozunk, melynek köszönhetően az alapoktól felépített tanrenddel, egyéni konzultációkkal és progresszív oktatási módszerekkel segítsük hallgatóinkat, hogy megtalálják személyes művészeti nyelvüket, hogy később egyedül is megállják a helyüket a képzőművészet és a design világában.

MIÉRT ITT KÉSZÜLJ A

FELVÉTELIRE?

Iskolánk legnagyobb erőssége a magas színvonalú rajzoktatás. A látvány utáni rajzi és festészeti alapok elsajátítása a képzőművészet és a design alapköve. Itt sajátíthatod el a kompozíciós ismeseteket, a vizuális kommunikáció technikáit, lehetőségeit, hogy magabiztos designer vagy képzőművész lehess.

Felvételi előkészítőinken és felnőttképzéseinken a művészeti egyetemekre készülő fiatalokat is segítjük olyan szakmai tudás, tájékozottság és tervezési készség megszerzésében, mely szilárd alapokat képez a sikeres egyetemi felvételihez és a későbbi tervezői pályához. Hallgatóink minden évben szép eredménnyel nyernek felvételt hazai és nemzetközi egyetemek MA és BA művészeti szakirányaira. (MOME, MKE, MET, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton, Hochschule-Pforzheim)

MIÉRT ITT KÉSZÜLJ A FELVÉTELIRE?

Iskolánk legnagyobb erőssége a magas színvonalú rajzoktatás. A látvány utáni rajzi és festészeti alapok elsajátítása a képzőművészet és a design alapköve. Itt sajátíthatod el a kompozíciós ismeseteket, a vizuális kommunikáció technikáit, lehetőségeit, hogy magabiztos designer vagy képzőművész lehess. Felvételi előkészítőinken és felnőttképzéseinken a művészeti egyetemekre készülő fiatalokat is segítjük olyan szakmai tudás, tájékozottság és tervezési készség megszerzésében, mely szilárd alapokat képez a sikeres egyetemi felvételihez és a későbbi tervezői pályához.

Hallgatóink minden évben szép eredménnyel nyernek felvételt hazai és nemzetközi egyetemek MA és BA művészeti szakirányaira. (MOME, MKE, MET, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Bildende-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton, Hochschule-Pforzheim)

MILYEN KÉPZETTSÉGET

SZEREZHETSZ?

Az önmagukat professzionálisan képezni vágyó felnőttek felnőttképzéseinken Mozgókép-animáció tervező, Művészeti grafikus/ emelt óraszámú illusztráció/, Művészeti grafikus/emelt óraszámú branddesign/, Művészeti grafikus/ emelt óraszámú UIUX webdesign/, Tér és formatervezés szakirányaiból választhatnak. Hallgatóink számára komplex egy/két éves képzésünk a szakma elméleti és gyakorlati ismereteinek elsajátítása után piacképes portfólióval és tanúsítványával zárul.

Iskolánk engedélyezett felőttképzési intézményként működik, nyilvántartásba vételi számunk: E/2020/000405. Végzett, tanúsítvánnyal rendelkező Művészeti grafikus valamint a Mozgókép- és animációtervező szakos képzésben résztvevőink vizsgaközpontokban hivatalos, állam által elfogadott vizsgát tehetnek és szakképesítést szerezhetnek.
Tér- és formatervező képzés magániskolai tanúsítvánnyal zárul.

KIK TANÍTANAK A CORVINBAN?

Iskolánk tanárai tapasztalt művészpedagógusok, szakterületükön kiemelkedő, elismert alkotók. Lassan harminc éves fennállásunk óta számos sikeres képzőművészt és designert indítottunk el a pályáján. Tanári karunk számos tagja iskolánkban kezdte művészeti tanulmányait, majd szakmai sikereit elérve visszatért, hogy kinevelje a következő művészgenerációt. Így a Corvinban tapasztalt művészpedagógusok mellett
fiatal, friss generáció legjobbjai oktatnak.

CSAPATUNK

Árpás Renátó

Tér- és Formatervezés
szakvezető
Bősze_Timi_Corvin_Rajziskola_könyvkötészet_illusztráció

Bősze Tímea

Grafika / Illusztráció
Könyvkötészet

Bogó Krisztina

Mozgókép / Animáció

Györffy László

Művészettörténet

Hordós Boldizsár

Rövid képzések
Grafika / szaktörténet

Üveges Móni

Tini alapozó

Turi Lilla

Grafika / Illusztráció
szakvezető

Király Fanni

Rajz
Szobrászat

Kis Róka Csaba

Rajz
Festészet

Máray Mariann

Grafika / Illusztráció

Mészáros Zsuzska

Építészet
Felvételi előkészítő

Nemes_Barna_Corvin_Rajziskola

Nemes Barna

Mozgókép / Animáció
Digitális oktató

Rofusz Kinga

Grafika / Illusztráció
szakvezető

Sásdi Laura

Grafika / Illusztráció / Brand design
Digitális oktató

Sipos Barbara

Festészet
Rajz

Sipos Marica

Tér- és Formatervezés
Iskolavezető
Rajz / Szobrászat

Molnár Roland

Grafika / UIUX Webdesign

Szentesi Balázs

Mozgókép / Animáció
szakvezető

Szigeti Orsi

Textil / divat
Felvételi előkészítő

Szinvai Dániel

Grafika / Brand / UI UX Web design
Digitális oktató

Szőcs Eszter

Grafika / Brand / UI UX Web design
Digitális oktató

Soós_Timi_Corvin_Rajziskola_grafika_képzés_ui_ux_illusztráció

Soós Tímea

Grafika képzések
Kalligráfia
corvin rajziskola grafika tervezografika szak kepzes uiux designerkepzes oktatas tanfolyam webdesign brand design felnottkepzes mome elokeszito

Tóth Judit

Grafika / Brand design
szakvezető

Győrfi Ági

Mozgókép / Animáció
Digitális oktató

Séllei Nóri

Mozgókép / Animáció
Digitális oktató

Berecz Vanda

Textil / divat
Digitális oktató

A CORVIN

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen
működő, a képzőművészet és a design 
oktatásán alapuló művészeti iskola.
Sokszínű képzéspalettánkon minden
művészet iránt nyitott érdeklődő
megtalálhatja a számára
leginspirálóbb képzést, kurzust.