Szeretnél egy felejthetetlen kreatív nyári élményt gyermekednek?

A Corvin rajztáboraiban minden gyerkőc megtalálhatja a számára legtesthezállóbb tematikájú tábort!

A Corvin rajziskola és művészeti stúdió hagyományaihoz hűen, idén nyáron is megnyitja kapuit a kis Picassók előtt, nyári rajzos napközis táboraiban. Idén, 2017-ben, június közepétől négy héten át változatos tematikájú kreatív művészeti táborokkal várjuk az alkotni vágyó gyerekeket. Ha igazán tartalmas kreatív művészeti napközis tábort keresel gyermekednek a nyárra, rajziskolánkban szép és igényes környezetben, Buda szívében, sok kirándulással és alkotással töltheti el szünidejének egy-egy hetét.

A kis állattudósok különleges megfigyelésre indulhatnak Állati karakterek táborunkban, a kalandorok és ornitológusok Szárnyalj! táborunkban fedezhetik fel a környező parkok és hegyek madárvilágát, a vagány csajszik felfrissíthetik ruhatárukat Dobd fel a pólódat! divattáborunkban, az ifjú szuperhősök pedig életre kelthetik saját meséjüket Életre kelt képregények! táborunkban.

A gyermekek képzőművész tanáraink vezetésével alkothatják végig a hetet síkban és térben, fejleszthetik kreativitásukat és színérzéküket, kipróbálhatják magukat drámajátékokban és történetírásban vagy akár megtanulhatnak varrni és karaktert tervezni. Rajztáboraink délelőttjein a bőséges tízórai után a szabadban (Gellért-hegy, Feneketlen-tó, Duna-part) alkotunk, majd az étteremben eltöltött finom ebéd után, a rajziskola műtermeiben folytatjuk a foglalkozást egyéni és csapatos alkotással, egész délután.

Kreatív gyerektáboraink 2017 nyarán:

Állati karakterek – Alkotótábor: 2017. Június 19-23. (7+)

Dobd fel a pólódat! – Divattábor: 2017. Június 26-30. (9+)

Szárnyalj! – Rajzos kalandtábor: 2017. Július 3-7. (7+)

Életre kelt képregények – Rajzos mesetábor: 2017. Július 10-14. (9+)